31 december 2011

2011 års sista farfarsbesök

FARFAR Jag åkte till farfar för att önska ett gott slut på året och ett Gott Nytt År. Jag brukar alltid göra det. Nu ser jag inte farfar mer i år, men nästa år ska jag hälsa på honom igen. Det blir i morgon.

När det är slut på ett år ska man önska alla ett gott slut och ett gott nytt. Det var precis vad jag gjorde i dag.
– Nej men, var det du som kom Sverker, sade farfar glatt när jag sprang in genom dörren.
– Det var snällt av dig. Nu blir jag riktigt glad!
Jag förstår farfar så väl. Det är alltid roligt att träffa mig. Jag tycker det är roligt att träffa farfar också. Jag brukar få godis!
Nästa år, 2012, har flera viktiga dagar. Både farfar och jag fyller år, nämligen. Den viktigaste dagen är min födelsedag. Farfar har också en födelsedag. Jag fyller 12 år och farfar fyller 98 år. Sen fyller husse år också, men det är inte lika viktigt.


Hej så länge
Sverker

Leg. farfarsglädjare


GODIS En sak har vi gemensamt, farfar och jag. Vi tycker om godis. Därför hade vi med oss 3 kg godis till farfar. Husse hade förpackat godiset snyggt i plastpåsar. ”Det räcker nog hela veckan”, sade farfar spjuveraktigt. Har han tänkt bjuda mig på massor godis? Hoppas det!

BLOMMOR Det är brukligt att ha med sig en blomma när man ska önska Gott Nytt År. Därför hade jag med mig en blomma till farfar. Han blev så glad! Den här blomman heter "Lila blomma".

2 kommentarer:

  1. Jag såg Husse när han köpte blomman, och om han säger något annat ska du veta att det var på Willys han köpte den.
    /Lasse

    SvaraRadera
  2. Hej Sverker. Jag skäms så mycket. Jag har glömt bort när du fyller år.

    SvaraRadera