13 maj 2015

En ovanligt lyckad kväll med familjen

FESTMAT Måltiden avlöpte precis som jag hade räknat ut. Jag fick sitta emellan min Agnes och min Per. Jag fick väldigt god mat på min tallrik. Bättre än så här kan det nog inte bli.

Så har jag då haft min fest. Den var ovanligt lyckad. Jag satt vid bordet och njöt av maten tillsammans med de andra. Naturligtvis serverade jag Kalvfärsbullar à la Sverker. Kjersti tillägnade mig det receptet på sin blogg.

Mina gäster kom precis när de skulle. Det var min Per, min Agnes och Julia. Nu skulle vi ha en riktigt trevlig kväll och det hade vi också.
Inte nog med att jag satt och åt vid bordet, jag hade turen att få extra riklig fördisk.
Sedan var det kaffe och kakor. Gissa vem som fick lite kaka varje gång jag påpekade att jag ville smaka. Jag fick kaka av Julia, min Agnes och min Per. Till och med min husse gav mig en bit. Det har inte hänt innan.
Nu är det så att jag har blivit lite krasslig både här och var, så nu måste jag skynda mig. Jag ska åka till djursjukhuset nämligen.
Du får rapport senare idag.

Hej så länge
Sverker

Leg. festarrangör

VÄLKOMNA Jag blev hur glad som helst när mina gäster kom. Som du ser är det min Agnes, Julia och min Per. Det var precis som jag hade hoppats på.

UTEPLATS Min Agnes visade stolt upp sin och min uteplats i vardande för Julia. Bara gräset växer upp mellan plattorna och det kommer dit lite möbler, är den alldeles färdig och kan tas i bruk. Bästa utsikten hos mig!
v

PROMENAD Min Per, min husse och jag tog en liten promenad. Nej, det gick inte så fort, för jag har fått lite svårt att gå.

FAMILJ Jag har världens bästa familj och idag var alla hos mig. Du ser min bästa Per, min husse och min bästa Agnes. I centrum, framför de alla andra, står jag.

GÄSTER Detta är mina speciellt inbjudna gäster samlade på samma bild. Det är min Per, Julia och min Agnes och så jag förstås.

2 kommentarer:

  1. Sverker, jag blir orolig. Styrka och kramar från Semlon med familj.

    SvaraRadera
  2. Underbara ståtliga Sverker! Jag blir också orolig. Måtte du få bra hjälp och komma hem snart igen! Håller alla tummar.

    SvaraRadera