18 mars 2015

Så går du från odjur till skönhet på 10 min

ODJUR Brukar du bli lika ful som min husse på dina selfies? Kanske inte, men visst skulle det vara bra med en snabb förbättring av ditt utseende? För du kan ju knappast vara nöjd med dina resultat.

Idag har jag glädjen att kunna erbjuda dig ett fantastiskt skönhetstips. Det är fullkomligt smärtfritt och det tar bara 10 minuter. Äntligen kan också du posta underbart stiliga selfies på Instagram och Facebook. Varsågod, det är alldeles gratis!

Brukar du också bli lika ful på dina selfies som min husse? Det behöver du inte alls bli. Du kan bli riktigt stilig istället. Vad du gör är att du följer mina tips.
Dina vänner på Instagram och Facebook kommer att häpna över vilken skönhet du har blivit.

Sverkers instant skönhetsskola

1. Ladda ner bilden på mig. Det är bild tre. Eller också hittar du en annan bild av mig på min fantastiska blogg.
2. Skriv ut bilden på din skrivare. Bäst blir det ju på en A3 fotoskrivare, fast finns det inget sådan på ditt jobb, så får du väl ta A4 istället.
3. Ta bilden och klistra fast den på din badrumsspegel.
4. Ta nu din telefon och ta en selfie i spegeln som du brukar.
5. Beundra resultatet. Aldrig har du varit så här vacker!

Det var väl inte så svårt. Nu kan du lägga ut bilder på dig själv både här och var, utan att du behöver skämmas för ditt mediokra utseende. Grattis!

Hej så länge
Sverker

Leg. sköhetsexpert

OMÖJLIGT Att min husse skulle lyckas ta en bra selfie, är ju stört omöjligt. Han saknar ju helt de naturliga förutsättningarna. Som du ser är han på toaletten, för det är där man ska ta sina selfies, om du inte visste det.

GRATIS Stiligare än så här blir det inte. Du får denna bild alldeles gratis av min. Ladda ner den, skriv ut den och klistra den på badrumsspegeln. Nu kan även du bli en skönhet på dina selfies.

RÄTT Här ser du precis hur du ska göra. Bilden på mig är utskriven, klistrad på badrumsspegeln och husse håller på att ta en selfie. Äntligen kan en sådan naturens styggelse som min husse, bli stilig på sin selfie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar