5 januari 2015

Nu har julen stressat iväg

STRESSRESULTAT Detta är jag och julen som åker ifrån mig. Bildens kvalité beror på två saker: min husse stressade ifrån sina onödigt dyra kameror och solen lyste in i telefonen. Men huvudsaken är att jag syns.

Detta är del två av den stressade lördagen. Vi skulle nämligen köra min Agnes till Linköping till tåget. Först hade dock min Agnes saker att göra, men istället tittade hon på film.

När filmtittandet var slut, så hade marginalen till tågets avgång och starten av resan från mitt garage krympt. Det visade sig dock så småningom att vi hade tio minuter till godo i Linköping. Fast då hade vi inte räknat in den obligatoriska stationsbilden. Nu är det så att min husse har tre onödigt dyra kameror. Ingen av dessa hade fått följa med till Linköping. De var kvar hemma. Då åkte reserven fram, husses ajfån av äldre modell. Det gick ju sådär med dokumentationen med den.
Väl hemma så kunde vi konstatera att det finns lite rester kvar av julen som ska röjas bort. Handkräm, julgran och fimpar för att nämna lite. Sedan skulle vi ju bort till min resursfamilj, för att fira min resursmatte som envisas med att fylla år varje nyårsafton.
Husse och jag ska ta tag i röjningen efter min Agnes besök hos mig så fort andan faller på. Det har inte hänt än.

Hej så länge
Sverker

Leg. reströjare

NOG Nu har min lata husse flyttat på sig något, så nu kan du se att det är min Agnes som tar julen med sig och åker till Uppsala. Det är där djur i diken finns. Själv hade jag tröttnat på att posera. Jag blev ju bra redan på första bilden.

REST I Det var precis här min Agnes satt och läste och skrev och åt ibland. Nu har hon som ett minne lämnat kvar en tub hudkräm, ett julunderlägg för barn och lite spillt salt som extra dekoration.

LEDSEN  Min Agnes ville ta bort denna bilden som fanns här. Varför?

REST III Julgranen som det var sådant himla tjat om, står nu kvar som en dekorerad barrmaskin. Det blir husse och jag, som får ta ut granen. Jag tycker inte om dammsugaren. Även julbocken och klockstapeln, som farfar har gjort, ska bäras tillbaka till källaren. Jobbigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar