11 december 2014

Nu skulle jag hellre varit utslagen

PIGG Som du ser är jag pigg och rask , när jag ger mig ut på min morgonpromenad. Så skulle det inte ha varit idag. Jag skulle ha legat däst i en hög på golvet.

Det blir aldrig som jag tror. Till exempel idag hade jag hoppats på att vara totalt utslagen efter gårdagens fest. Det är dock inte bara vädret som ställer till det för mig i skapandet av min blogg. Idag är det småsinta människor som förstört allt.

Som du kanske har förstått, så blir det ingen blogg idag heller. Det är dock inte vädrets fel denna gång, som det var igår. Nej, det hela beror på ett fruktansvärt misstag.
JAG BLEV INTE BJUDEN PÅ NOBELFESTEN!

Jag hade tänkt att jag idag skulle ha beskrivit hur maten smakade. Vem som lämnade mest försdisk. Vem som hade den fulaste klänningen. Vem som matade mig mest vid bordet.
Ja, uppslagen för en fullödig blogg saknades inte, frånsett den fadäsen att jag inte blev bjuden.
Får man nu en chans att visa upp Sverige över hela världen, bör man då inte också ha en värdig representant för den äldsta svenska hundrasen vid borden? Jo, naturligtvis ska man ha det! De släpar ju dit representanter för kungahuset.
Om nu festkommittén i Nobelstiftelsen hade haft lite vett, så hade de sökt landet runt efter den stiligaste och klokaste västgötaspetsen. Då hade de till slut hamnat hos mig.
Jag gick in i det längsta och väntade på ett inbjudningskort. Men kom det något? Nej, inte alls. Inte ett enda brev från Alfred Nobel i min brevlåda.
Jag hoppas verkligen att detta inte upprepas. Jag vill verkligen inte att Nobelpriset ska komma i dålig dager.

Hej så länge
Sverker

Leg. oinbjuden

NATURLIGT Att jag skulle vara med på Nobelmiddagen, är lika naturligt som att pristagarna sitter där och slafsar i sig av den goda maten. Jag undrar vem som sköter fördisken på tillställningen? (Ser du mig på bilden? Jag står längst fram, men det är fusk i Photoshop.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar