8 december 2014

Ingen hund har nog lidit mer än jag

MASSOR Jag ser och du ser hur mycket mat det finns i min hink. Dessutom står det en hel oöppnad påse med nödvändig hundmat jämte mig. Det är så mycket det fanns kvar i lördags. Egentligen skulle all mat ha varit slut, när jag flyttade hem igen. Lägg märke till att min matskål som vanligt är helt tom.

Äntligen har husse kommit hem.
För att vara ännu finare än vanligt, när jag skulle möta husse och visa upp mig för allmänheten på flygplatsen, ser jag till att resurshusse borstar mig. Antagligen gick han med på det, bara för det inte skulle synas hur eländigt jag har haft det hos min resursfamilj.


Jo, pälsen må vara blank och fin, men du förstår, att jag inte har haft det lätt. Tvärtom, vill jag hävda. Jag har lidit något alldeles fruktansvärt.
Tror du mig inte? Jag har dessbättre lyckats få bildbevis, hur illa jag har haft det hos min resursfamilj.
Husse har visserligen oändligt många fel och brister, men han har i alla fall något grepp om hur mycket mat en västgötaspets behöver. Innan han åkte till USA lämnade han en lämplig mängd mat, som jag skulle äta upp under hans frånvaro.
Här kan du se hur mycket mat som är kvar nu när husse kom hem. All den mat du ser skulle rätteligen funnits i min mage nu. I vilket fall skulle den ha passerat sagda mage.
Man kan verkligen inte kalla det något annat än hundmisshandel.

Hej så länge
Sverker

Leg. svältkonstnär

FIN Jag ville att resurshusse skulle borsta mig innan vi åkte och hämtade husse. Dels villa jag glänsa på flygplatsen och dels ville jag inte att min husse skulle se på mig hur eländigt jag har haft det.

TROLLA Det hjälpte inte hur mycket jag försökte trolla. Jag ville att innehållet i hinken, skulle fara över till min tomma matskål. Det gick inte den här gången heller. Så nu fick husse se hur ynkligt med mat jag fått hos min resursfamilj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar