10 december 2014

Massivt löftesbrott förstörde dagens blogg

SNÖFRITT Allt var klart för den stora snöstormen. Snöskyffeln och kvasten på plats jämte dörren. Men var är snön? Redan när jag tittade ut, så kunde jag konstatera en härva av löner. Löftet om snö visade sig vara falskt.

Det går aldrig som man tror. Idag på grund av löftesbrott från massor av människor och myndigheter. Hade inte alla tills idag utlovat snö och storm, med annat ord snöstorm? Jo! Men vad finner jag när jag vaknar? Ingen storm. Ingen snö.

Tänk att behöva framleva i en värld av idel lögner. Husse ljuger. TV ljuger. Radio ljuger. Mitt i denna härva av lögner lever jag.
Dagens blogg skulle handla om de fruktansvärda vågor som vräker sig in över min strand. Den skulle handla om hur vi fick skotta oss fram för att kunna hämta dagens tidning. Den skulle handla om hur dåligt Tranås kommun plogar min väg. Den skulle handla om att det jag på grund av det kraftiga snöfallet inte kunde se min sjö. Den skulle också handla om hur snön får min trädgård att se välskött ut.
Nu kom det dock varken storm eller snö, så det blir ingen blogg idag. Så kan det gå när alla ljuger och spräcker min planering.

Hej så länge
Sverker

Leg. sanningsivrare

TRÅKIGT Jag hade ställt in mig på att klaga över den obefintliga snöröjningen på min väg idag. Jo, det stämmer visserligen, men det finns ju ingen snö att röja.

FÖRLÅTANDE Ett förlåtande snötäcke hade gjort susen för den av husse inte skötta trädgården. Aldrig är min trädgård så tjusig och välskött, som när den täcks av ett par decimeter snö.

BÄST Nej, det snöar inte. Du ser ju andra sidan av sjön. Det skulle jag berätta för dig att jag inte gjorde. Men vädret är ändå blåsigt och regnigt, så det är bäst att göra väderobservationerna från insidan av fönstren.

2 kommentarer: