21 november 2014

Var är min husse?

VAR Det var väldigt hemligt vart husse skulle åka. Om han nu har åkt. Jag undrar så. Jag har fått lite bilder, men jag vet inte var eller om husse finns där.

Visst har jag det bra hos min resursfamilj, men jag undrar så vart min husse har rest. För rest iväg har han. Vad skulle han annars ha alla väskor till?
Som ledtråd har han skickat lite bilder till mig, så jag kan gissa. Kan du?


Som du klart och tydligt ser, så finns inte min husse på någon av bilderna. Så finns han verkligen där? Är det han som har tagit bilderna, eller har han fått dem av någon annan?
Sanningen är att jag inte vet. Kanske åkte han till Eksjö. Fast jag har ju mina aningar. Jag tycker att jag känner igen lite saker. Visst är det min Emily och min Evan som går där på gatan?
Men varför skicka en bild på en katt? Fanns det ingen västgötaspets att fotografera?
I vilket fall som helst, så har jag min gissning klar. Jag få hoppas att husse skickar en selfie, så jag kan veta att han verkligen är där som han försöker får mig att tro var han är.
Dessutom vill jag bara påpeka, att hade jag fått följa med, så hade jag säkert fått fördiska.

Hej så länge
Sverker

Leg. frågande

ORÄTTVIST Tydligen har husse sol, där han är. Det tycker jag verkligen är orättvist. Jag har bara moln. Väldigt konstigt fönster verkar det vara också. Men var är husse?

VEM Det är svårt att se vilka det är på bilden. Jag tror jag vet vem det är. De ser ut som de är på väg till skolbussen. Men var är husse?

REGN Vad finns det för ställe där det regnar varje dag och är sådär 50 grader varmt? Det verkar vara en regnskog, men då begriper jag inte husen på nästa bild. Men bevis är inte ens denna tv-bild. Jag har ju inga bevis på att min husse finns i vädret.

KATT Där husse är, finns det tydligen suddiga katter. Det är inte Lucy, så vem kan det vara då? Katten syns ju tydligt. Men var är husse.

2 kommentarer:

  1. Han verkar vara en märklig man den där husse - bara försvinna så där. Vi väntar med spänning på fler rapporter. Personligen tror jag att han har flytt landet./E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju ganska troligt. Polisen är nog efter honom efter det där senaste.

      Radera