19 november 2014

Idag är verkligen en dag att fira

TRON Även om vi män borde sitta på en tron varje dag, så ska vi firas idag av alla flickor som bör se oss ur ett grodperspektiv.

Detta är en av årets viktigaste dagar. Nej jag har inte namns. Nej jag fylelr inte år. Det är Internationella mansdagen. Det är dagen då alla manliga män, till exempel Sverker, ska sätta upp på den piedestal, där de rätteligen alltid hör hemma.

Det är en stor dag för oss män. Halva befolkningen gör väl sitt bästa för att negligera denna dag, men det är fel. Är det några som bör hedras och äras, så är det väl vi män. Vi får ta hand om allt.
Vad finns då denna dag? Vi läser i Wikipedia:
Internationella mansdagen firas årligen den 19 november sedan 1999. Dagen avser att fokusera på pojkars och mäns hälsa, förbättrade relationer och ökad jämställdhet mellan könen, samt lyfta fram positiva manliga förebilder.
Det är ju väldigt trevligt att de har nämnt just mig (lyfta fram positiva manliga förebilder = Sverker).
Det är också väldigt bra att de kämpar för att främja jämställdheten. Jag vill också ha samma mat som den franska kattan Lucy.
Men idag lämnar vi orättvisorna därhän. Idag firar vi!

Hej så länge
Sverker

Leg. man

MEDALJ Med tanke allt fint som vi män gör, så kan vi aldrig få nog med medaljer. Som tur är så röner vi inte den uppskattning som vi är värda. Det skulle bli alldeles tungt om halsen!

KÄMPIGT Det är inget annat än slit och släp för oss män. Är det inte fördisken vi ska ta hand om, så är det veden som bäras in eller husse som ska motioneras. Men tackar någon oss? Nej, vill jag hävda.

LÄRARE Vi män har mycket att lära ut till alla flickor. Att sitta på huk när man kissar , ser väldigt löjligt ut. Precis som jag visar är rätta sättet att låta sitt vatten.

2 kommentarer:

 1. Hej Sverker!
  Du är bara bäst, alla kategorier. Outsägligt stilig, gillar särskilt bilden med medaljen, så ska det se ut!
  Puss på nosen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Du verkar förståndig också.

   Radera