22 november 2014

Äldre man upphittad andra sidan jorden

FYND När husses son David, skulle hjälpa sin fru att bära in ett paket som satt i soffan (vid pilen), så hittade han sin pappa (=min husse) där istället. Så kan det gå till i Seattle.

Jaha. Då har jag hittat husse. Han hade förvillat sig till nästan andra sidan jorden. Han är där hans son David bor med sin familj.
Som av en händelse fyller samme David 40 år om någon vecka.
Nu ska du läsa hela storyn om husses resa.


Synnerligen hemlighetsfullt har min husse och Davids fru Stephanie hållit på att planera min husses resa.
Jag fick inget veta, Emily fick inget veta, Evan fick inget veta och David fick absolut inget veta. Ingen mer än husse, Stephanie och min resursfamilj visste något.
Husse, som hade sitt pass med sig, hämtades upp på Seattle flygplats av Stephanie i onsdags. Husse kom dit i ett flygplan. Sedan åkte de från Tacoma till Bothell. Väl hemma satte sig husse på soffan utanför ytterdörren och Stephanie bad sin man David att hjälpa henne in med ett stort paket. Det var inget paket. Det var en husse. Fast stor och tung är han ju.
David blev förvånad. Husse påstår att han blev glad.
När så barnen kom hem, så var det först Evan som fick syn på sin farfar.
– What the heck, sade Evan. Det betyder: ”Oh, vad roligt att se dig farfar! Vilken överraskning”.
– Do you bring some … ,? frågade Emily. Det betyder: ”Har du med dig massa lösgodis?”
Jo, det hade husse. Jag har själv sett alla påsar på bordet i rummet, innan påsarna försvann ner i den gula resväskan.
Nu vet jag i alla fall att min husse är i Seattle. Fast jag förstår inte varför jag inte fick följa med.

Hej så länge
Sverker

Leg. upphittare

MAT Ett av bevisen på att min husse verkligen har förvilalt sig Seattle. I Seattle har jag hört att det ska finnas pizzerior och där finns också en David och en Emily, vilka synd vid bordet.

MUMSAR Här sitter de allihop; David, Emily, Stephanie och Evan och mumsar på var sin pizza. Det finns en pizza till. Den är säkert husses, tror jag.

VÄDER Här står min husse och spanar efter solen. I Seattle regnar det varje dag, har jag hört. I alla fall på fredagar. Det var då bilden togs.

BOOTS Den här katten, som jag inte har träffat, är faktiskt äldre än jag och bor i Seattle. Katten har firat sin 21-årsdag. Det har inte jag än. Han får inte gå på trappan, för den är bara för hundar. WARNING Dogs only, står det på den. Det betyder förbjudet för hussar och katter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar