28 augusti 2014

En kraftfull bojkott av konsumtionssamhället

FATTIG Vi fattiga måste gå samman och bojkotta Internationella Världshandelsdagen. Vi måste kräva en fördelning av jordens samlade resurser. Merparten borde fördelas till mig. Jag har inte råd att handla något.

Just idag är det Internationella världshandelsdagen. Det är inget jag firar. Tvärtom skulle jag vilja säga. Jag bojkottar den!

Skall man verkligen fira Internationella världshandelsdagen? Absolut inte säger jag. Somliga av oss lever i överflöd i ett konsumtionssamhälle. Det köps alldeles för mycket här i världen.
Detta gäller naturligtvis inte mig. Jag har det verkligen påvert. Husse har till exempel ingen egen säng, utan han ligger och brer ut sig i min.
Min mat är minst sagt usel. Varför ska husse envisas med att spä ut falukorven med hundmat? Det är som att blanda bark i brödet.
Att det bara finns två gömda tuggben i varje fåtölj, beror på att jag inte har fler ben att gömma. Ja, du ser själv att här skulle det behövas en rejäl konsumtionsökning.
Men varför bojkottar jag då Internationella världshandelsdagen med sådant eftertryck och pondus? Jag behöver ju massor med saker. Tänker jag på alla hemlösa hundar i världen? Ja, det gör jag ibland, om än inte på torsdagar.
Nej, den huvudsakliga orsaken till min bojkott, beror på att jag inte har några pengar. Jag har inget att köpa med! Det är alltså synd om mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. aktivist

PÅVERT Men stackars Sverker! Måste du bo så här? Ja, så illa är det. Inte ens havet ser jag, bara en sjö. Det finns faktiskt hundar som har det så påvert. Att då prata om en handelsdag, är inte rätt mot mig.

ELÄNDIGT I denna av mig egenhändigt nedsmutsade fåtölj, ligger det bara två tuggben. Hur har det blivit på detta sätt? Borde inte jag ha minst fem tuggben i varje fåtölj plus ett tiotal i TV-soffan? Jo det är rimligt, men min husse är snål! Bojkotta handeln och skicka de sparade pengarna till mig istället!

2 kommentarer:

  1. Sverker,du får ställa dig utanför ICA och titta bedjande med dina vackra ögon så kanske du får några ben.

    SvaraRadera