12 mars 2014

En spännande dag med många besök

BIL Ola har en väldigt fin bil. På den kan man läsa vad han heter. På min bil står det inte Sverker. Jag tycker nog att husse borda sätta dit det. Ola hjälper mig att läsa på bilen, eftersom jag inte riktigt räcker upp.

Inte mindre än tre lekkamrater kom det och hälsade på oss igår. En lekkamrat till mig och två lekkamrater till husse. Det var full fart hemma hos mig kan man säga.

Redan 13.11 stod vi på Tranås station och väntade spänt. På vem då undrar du säkert. Jag ska tala om det i morgon. Det var inte min Agnes, så mycket kan jag säga.
Sedan kom Ola och hälsade på. Han är en fjärran gäst. Han bor ända borta i Väderstad. Jag har varit där flera gånger, fastän det ligger så väldigt långt bort.
Vår hemliga gäst, som vi hämtade på stationen, var lekkamrat med husse i Mariefred när han var liten. Ola och husse lekte lärare på gymnasiet i Mjölby.
Om du vill spela flöjt till förra årets danska Eurovisionsvinnare, så kan du köpa flöjten hos Ola. Skulle du vilja spela bastuba eller gitarr så åker du lämpligen till Ola också. Det finns massor med instrument. Jag föredrar att spela keyboard. Alla andra instrument är omöjliga att få ljud i.
När Ola kom till mig hade han inga musikinstrument med sig, men väl fikabröd. Jag fick smaka väldigt lite.
När jag skulle vinka av Ola kom min lekkamrat Rex, med sin husse i koppel.
Ja, se det var en dag med full fart. Läs den spännande fortsättningen i morgon.

Hej så länge
Sverker

Leg. värd

KOMPISAR Ola och jag är kompisar sedan väldigt länge. Jag har till och med hälsat på honom i skolan, när jag följde med och hjälpte husse med undervisningen några gånger. Vi har känt varandra sedan jag var liten.

HEMLIGT Detta är jag och den hemliga gästen. Vem är hon? Vad är det för spännande saker jag visar? Upplösningen kommer i morgon.

KOMPIS Detta är min kompis Rex som kom på ett kort besök. Bara för att visa att jag inte har koppel, så cirkulerade jag runt honom. Friheten kan inte hyllas nog, tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar