12 november 2013

Vilket pissväder det är ute idag

PISSVÄDER Här syns tydligt vilket pissväder vi har idag. Det blaskar och porlar överallt. Usch vad blött det är.

Att första dagen sedan husse kom hem skulle bli så kass. Varför, undrar du säkert. Jo, det är ett riktigt pissväder, så det går knappast att vara ute. Så det blir nog ingen blogg idag.

Om det spöregnar ute, så kan man inte ta ut någon av husses kameror. Risken är nämligen att de blir blöta och går sönder. Hade husse tyckt om mig lika mycket som min Per tycker om den före detta franska kattan Lucy, så hade min husse också köpt en vädertätad kamera.
Inne går det inte heller att fotografera. Det är nämligen alldeles för ostädat.
Då får man väl rita bilder, tänker du kanske. Nu är det så att min husse är obegåvad med att rita. Den enda ritade bilden vi har, föreställer dessutom husse för länge, länge sedan när husse var två år gammal. Då kan du tänka själv att bilden är från forntiden.
Det finns ju förstås en målning på mig. Men det är en fuskmålning. Den är gjord i datorn.
Nej, nu har jag bestämt mig. Det blir ingen blogg idag.


Hej så länge
Sverker

Leg. genomvåt västgötaspets

FOTOOVÄNLIGT Det finns två anledningar att inte ta utomhusbilder idag. För det första får jag vattendroppar i ögonen, så jag kan inte titta förföriskt in i kameran. Dessutom tål inte husse alldeles för dyra kamera vatten. Min Pers kamera tål vatten, men han bara fotograferar katter.

OSTÄDAT Så här kan det ju inte se ut om man har för avsikt att publicera bilden på Internet. Därför kan jag omöjligt ha någon bild inifrån. Jag får hoppas att husse städar idag.

TECKNING Några teckningar kan jag inte heller ha. Vem vill se en teckning föreställande husse när han var två år? Signaturen E.K. skämdes så mycket över detta alster, att han sedan ändrade sin signatur till EWK. Då gick det bättre.

FUSKMÅLNING Här kommer jag i Vejbystrand, ska man luras att tro. Det gör jag visserligen, men det syns mycket tydligare på originalfotot. Jag förstår inte att husse ska förstöra sina bilder på detta viset.

4 kommentarer:

  1. 11-12-13 - depressing weather there and here too.

    SvaraRadera
  2. Äsch, lite pissväder gör väl inget nu när husse har kommit hem till dig igen :)

    SvaraRadera