10 november 2013

Ingen upprustning av husse på Fars dag

KATASTROF Du ser ju själv hur det är. En stilig och manlig västgötaspets och en lufs till husse. Här behövs det en rejäl klippning och nya kläder. Det skulle inte skada med lite bantning också. Husse alltså – inte jag. Hade husse varit hemma, hade jag rustat upp honom.

Det är fars dag just denna dag. Min pappa Lester har, om sanningen ska fram, inte alls brytt sig om sin stilige son Sverker. I brist på annat så anser jag att min husse nödtorftigt har spelat papparollen.

Eftersom jag inte vill skämmas när jag går bland folk, så hade jag tänkt uppvakta min husse med lite stiliga kläder. Kläder som matchar mig. Det innebär att de skulle vara moderiktiga och av yppersta kvalité. Priset skulle inte ha någon betydelse.
Jag hade också tänkt mig en passande bil vi kunde komma farande i som present. Bentley lär göra bra bilar, har jag hört.
Tanken var också att jag skulle engagera världens bästa konditor att tillverka en riktigt delikat Farsdagstårta.
Nu föll tyvärr allt. Husse drog iväg till Uppsala till min Agnes. Jag lämnades hos min resursfamilj, vilket inte är det sämsta, men det blir ingen uppvaktning av min husse från mig.
Nu är det Agnes som får skämmas istället. Fast hon kanske inte släpar ut honom på stan. Risken är ju att de träffar någon hon känner.

Hej så länge
Sverker

Leg. ej uppvaktare

VARDAGSKLÄDD Jämför denna bild på min Agnes i vardagskläder, med bilden på husse iklädd sina vardagskläder. Tänk dig sedan de två på promenad i Uppsala. Jag undrar om husse får ta med sig högaffeln in på ett fik?

2 kommentarer:

  1. Den bästa Farsdags-presenten är helt klart en trimning av pälsen som växer på din husses huvud och ansikte! Hoppas din Agnes har en sax hemma! / Lu

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får se när han kommer hem. I ärlighetens namn ska sägas att det är ett gammalt foto.

      Radera