1 november 2013

STORT JUBILEUM JUST I DAG – JUST NU

Detta är inlägg nummer 2001

BÖRJAN Det här är inte början på min blogg. Det här är den dagen jag fick min Agnes. Synd att jag inte började blogga då, för då hade det funnits många fler inlägg. Förresten, det är väldigt vad små vi var, min Agnes och jag.

Tiden ränner iväg. Under den tid jag har haft min trevliga och bästa blogg, har det blivit 2001 inlägg.
Om man tar och räknar lite så är det cirka tre bilder i snitt per inlägg. Totalt bör det bli någon stans runt 3.000 bilder. Min husse påstår att jag är svår regisserad (=jag gör inte som min husse säger), vilket innebär att det blir fem knäpp per bild = 15.000 knäpp eller fler.
Dessvärre är det inte jag på alla bilder. Det har varit en fransk katt, spindlar eller myror. Fast de flesta har varit på mig. Det är huvudsaken.
Men än är det långt till 10.000-jubileum, så det gäller att kämpa vidare.


Hej så länge
Sverker

Leg. jubilar

JOBBIGT Du har fått se hur jobbig min vardag kan vara. Att utföra de enklaste behov, kan nog vara så kämpigt om det är mycket snö.

ANSVARSFULLT Att jag ska jaga bort tre folkilskna älgar tvärs över gatan, kräver både respekt och manligt mod. Jag är dessbättre välutrustad med båda dessa egenskaper.

VÄNNER Du har fått möta många av mina vänner. Min bästa vän var Egon, men han finns inte mer. Farfar finns inte heller längre, men där fick jag fördiska jättemycke. Jag fick provsmaka när han lagade mat också.

AGNES Min Agnes har du träffat flera gånger. Tre år bodde hon i Frankrike, då fick vi mest umgås på Skype. Det är inte lika roligt. Jag har min Per också. Där bor Lucy, den franska kattan som bodde hos mig ett halvår. Hon är ful.

RECEPT Då och då har jag haft recept på min blogg. På bilden ser du mig hypnotisera min födelsedagstårta, som jag fick när jag fyllde 10 år. Den består av falukorv, leverpastej, grädde och levergodis. Den var mycket god.

SOLUPPGÅNG Det är många inlägg som ännu inte har skrivits och många soluppgångar som ännu inte har varit. Den här soluppgången var i går, men det var en ny idag. I morgon kommer det ett nytt inlägg och en ny soluppgång.

14 kommentarer:

 1. Så glad du lovar fler inlägg. Då kan jag pusta ut och veta att du även fortsättningsvis kommer förgylla mina dagar!!! Ny slogan: Är du deppig? Gör som jag: Ta en Sverkertitt!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att få se en bäbisbild på dig, Sverker! Matte låter väldigt löjligt just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Varför låter din matte löjlig. Gör hon alltid det när hon ser bäbisar?

   Radera
  2. Japp, särskilt när hon ser bäbishundar!

   Radera
 3. Grattis!
  Ser fram emot julrecept &pyssel

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken söt bebis du var.... nuförtiden är du inte så söt men SNYGG.
  Vi önskar dig och de dina en finfin helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur är, så är jag inte söt längre.

   Radera
 5. Åh så jättesöt du var som liten!
  Det går verkligen att se redan då att du skulle bli en så väldigt vacker vuxen vovve!

  SvaraRadera