3 februari 2013

Oh, vilket party jag hade igår

SMARRIGT Vem var det som inte skulle äta? Var det husse? Var det resurshusse (som speglar sig i fönstret)? Var det resursmatte? Dessvärre visade det sig att det var Sverker som skulle svälta.

I dag bjuder jag på lite vimmelbilder från mitt party jag hade igår. Dessvärre hade husse glömt att duka till mig och min resurshusse har inte fattat att jag ska ha minst lika mycket som han.
Men jag kan ta motgångar som en man. Till kvällens medgångar hörde att det blev ganska mycket fördisk. Precis som jag hade räknat ut.Hej så länge
Sverker

Leg. fördiskare

FÖRTUGG Som förtugg hade jag valt små kex med lite olika franska ostar. Det blev ingen till mig. Hade jag bara varit lite längre, hade jag fått alla.

OBILDBAR Trots att jag satt utan tallrik jämte resurshusse, så fick jag inte ens smaka. När ska han lära sig att västgötaspetsar behöver äta vid bordet.

NOGA Att fördiska kräver sin västgötaspets. Först börjar man med att slicka i sig de största bitarna snabbt. Sedan börjar finliret då man ska ta allt. Inget får lämnas. Titta på tallrikarna till höger. Jag förstår inte att husse diskar dem igen. De är ju redan rena.

FACIT Hur mycket fick Sverker fördiska igår kväll? Ja, tittar du på bilden och räknar, så får du facit.

GLÖMSKA Men se här! Det är min resursmatte och resurshusse som kom promenerandes idag. Varför då, undrar du säkert? Jo, det är så här: i går var det så vacker stjärnhimmel, så de gick och tittade uppåt och alldeles glömde bilen. Så idag fick de gå och hämta den alla fem kilometrarna från min stad.

6 kommentarer:

 1. Det verkar ha varit en trevlig kväll. Har Du tänkt på det Sverker, att det oftast är en stjärnhimmel eller något annat vackert som folk går och tittar på efter ett kalas, för många glömmer sina bilar och får hämta dem dagen efter./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har haft vissa funderingar åt det hållet.

   Radera
 2. Så ofantligt gement att bara ge dig resterna! Du skulle ju fått ALL maten. De andra kunde väl ha bantat eller nåt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då hade man kunnat prata om rättvisa i det här samhället.

   Radera
 3. Kung Sverker borde ha egen tronstol vid middagsbordet. Och egen tallrik fylld med mat! När ska hussar och mattar fatta??
  Vad gav du resurshusse i present? Ditt bästa tuggben från trädgården? / Wi o Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev bara en chokladask, men jag fick inget. Sen fick han en glasögonrengörare, ett stiligt patent. Då kanske han ser lite bättre när han ska klippa mina klor, vilket aldrig behövs.

   Radera