7 februari 2013

Jag tar mig en vit vecka

UTSIKT När jag tittade ut från balkongen idag, så såg det ut så här. Perfekt för en vit vecka, tänkte jag meddetsamma.

Att ta en vit vecka då och då, ska vara hälsosamt har jag hört. Efter mycket väntande hela vintern, så förstod jag att idag är den rätta dagen att börja med mitt nya liv.

Varför man ska ta en vit vecka har jag inte riktigt förstått, men nu är det i alla fall tillräckligt med snö för att det ska vara genomförbart. Därför kommer jag hela veckan kämpa mot mitt begär att gräva så djupt så jag kommer ner till marken. Till det krävs det karaktär, vilket jag har ett överflöd av. Man vill ju gärna, som du vet, markera ordentligt där man har markerat, så att det sprätter lite grus.
Men jag ska vara ståndaktig. Jag ska stå ut hela veckan.

Hej så länge
Sverker

Leg. vit

VIT Hela veckan har jag beslutat mig för att hålla mig på den vita vägen. Att Tranås kommun skulle komma och förstöra mina intentioner genom att ploga och sanda min väg är inte så sannolikt.

HELVIT Du skulle nästan kunna tro att det är ett frilagt porträtt av en ovanligt stilig västgötaspets. Så är dock inte fallet. Det är jag första dagen under min helvita vecka.

HALVVIT Lite avsteg från den helvita sidan av livet, får man nog ta. Annars skulle jag ju aldrig hitta några lämpliga ställen att utföra saker. Men det är bara bakgrunden som har andra inslag. Jag håller mig på det vita.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar