11 mars 2012

Vilken tur att det finns flamsiga flickor

NJUTBART Klart att man ställer upp, eller lägger sig ner, rättare sagt, när flicor vill klia en stilig västgötaspets som heter Sverker.

Tänk att ibland är det riktigt, riktigt trevligt att vara en stilig västgötaspets. Då är man nämligen tjejmagnet. Eftersom jag är världens stiligaste, så är jag världens starkaste tjejmagnet.

Som jag berättade förut, så var det massa släkt hos mig häromdagen. Bland denna släkt fanns det ett antal flamsiga flickor. Då jag förstod att de inte ville något hellre än att klia mig, så ställde jag min välbyggda kropp till förfogande.
Klart jag måste tillstå att det var riktigt trevligt att bli kliad av sex händer samtidigt.
Fast jag tycker att min Agnes hade kunnat klia också, istället för att ta bilder med husses onödigt dyra kamera. Njutningen stördes lite, nämligen.

Hej så länge
Sverker

Leg. ompysslad


SLUTA Agnes tog massa bilder, när jag måste koncentrera mig på att bli kliad. Inte snällt och störa så. Dessutom ser jag ju inte så himla manlig ut, som jag annars brukar göra. Jag sade åt Agnes att sluta. Men tror du hon gjorde det?

KLIFLICKOR Om du bara visste hur skönt det här var. Hoppas de kommer hit och kliar igen, men det kanske är lite svårt. Astrid bor i Vermont, Essa bor i Uppsala och Ingrid bor i Connecticut. Men jag kan ju alltid hoppas att de snart kommer tillbaka.

2 kommentarer:

  1. Det måste väl vara härligt att bli så ompysslad av så fina tjejer./Lotus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart! Jag såg hur avundsjuka de andra var.

      Radera