12 mars 2012

Sista amerikanen ut var min David

FULLPACKAT Du ser det inte, men kofferten är precis full. Du ser inte heller att jag redan sitter på min plats i bilen, David ska snart in och sedan husse.

Redan i morse var det konstigt. Det var husse som väckte mig. Så ska det inte vara! Sedan duschade och klädde han sig med en gång. Så ska det inte vara! Inte nog med det, han dukade frukost direkt också utan att dricka kaffe i sängen först. Så ska det absolut inte vara.

– Ska du följa med och åka bil Sverker, sade husse när han och min David hade ätit sin frukost.
Dum fråga. Självklart ska Sverker med och åka bil. Det är bland det bästa jag vet.
Sen började jag ana katter i mossen, när David kom kånkande med sin resväskor.
Så bar det av.
– När kommer vi fram till Arlanda, frågade husse Davis, som såg GPS-en lite bättre.
– 10.47, sade David, som kunde se det.
Arlanda tänkte jag. Ett riktigt skitställe. Förra gången jag var där tappade jag bort Agnes och Julia. Skulle jag tappa bort husse och min David nu också.
Det visade sig att husse följde med tillbaka, men David blev kvar på flygplatsen.
Jag har alltid tappat bort människor på Arlanda. På linköpings flygplats kan man också tappa bort till exempel min Agnes eller min husse. Men man kan också hämta min Agnes och min husse.
Summan är följande:
Arlanda flygplats alltid dålig.
Linköpings flygplats dålig ibland och bra ibland.

Hej så länge
Sverker

Leg. Arlandahatare


FRAMME Ja, så var vi då på skitflygplatsen Arlanda. Jag anade nog vad som skulle hända. David hade lastat ut sina väskor och det brukar bara betyda en sak: Hej då!

BORTTITTNING Jag vill inte se när David står och checkar in sina saker. Jag förstår att han vill hem till sina barn, Evan och Emily. När tanten frågade om hunden skulle med, så viftade jag uppmuntrande på svansen, men husse sade nej. Dumma husse. Jag har aldrig flugit.

ENSAMMA Nu är det bara husse och jag. Här är vi på väg hem till vår lilla sommarstuga. Jag tycker det är mycket roligare när det är många människor hemma. Det tycker husse också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar