13 mars 2012

Med David kan jag gå som jag vill

KURSÄNDRING Jag höll mig bakom David, så han inte skulle se att jag bytte kurs. Jag vek av 45 grader styrbord, så jag snabbt skulle nå till diket.

Det är jättetråkigt att min Agnes och min David har åkt hem till sina fula katter. Att ut och gå med David är särskilt roligt, eftersom han inte vet vilka regler som gäller. Då kan jag göra lite som jag vill, vilket är bra.

När jag tar en liten promenad på trottoaren som finns jämte kommunalrådsvägen (Hättevägen står det felaktigt på skyltarna), så får jag bara gå på skogssidan. Husse tror felaktigt att jag annars skulle springa ut på vägen. Det skulle aldrig ske, som du förstår. Jag är inte dum så.
När David och jag var ute och gick, så testade jag om han kände till husses onödiga och dumma regler. Genom att smyga ut bakom honom så lyckades jag ta mig ända till diket. Där fanns det mycket gott att nosa på. Jag förstår inte varför jag inte skulle få göra det.
David sade inget, men sen såg husse mig och jag blev ivägsänd mot skogskanten igen.
Är det rätt att göra så med västgötaspetsar som heter Sverker?

Hej så länge
Sverker

Leg. dikesnosare


OUPPTÄCKT Ännu har inte David sett något. Jag håller stadig kurs bakom David. Skulle jag lyckas den här gången?

MÅLET Se där, nu har jag nått mitt mål. David har upptäckt mig, men säger inget. Du kan inte ana vad många spännande dofter där fanns. Husse som hade sett allt i kamerasökaren hade dock observerat mitt lite busiga tilltag. Sen var det snabbt slut på det roliga. Tänka sig att han inte kan förstå en västgötaspets behov efter tolv år.

2 kommentarer:

  1. Efter en mer än lovligt stressig dag på jobbet, huvudet värker o s v, så är det härligt att läsa lite om Sverker. Då blir jag glad. /E-beth

    SvaraRadera