3 oktober 2011

Jag är grönast av alla

GRÖNT Min skog är väldigt grön. Det beror på att jag är så grön, så jag har färgat den. Annars skulle den nog vara rosa.

Det är modernt att leva grönt. Det är precis vad husse och jag gör. Allt är grönt nästan. Om man lever så grönt som vi gör, så är vi per definition duktigare än alla ni andra. Men det visste jag ju redan. Jag är bäst.
Till och med vår bil är en grön miljöbil. Det innebär att ju mer vi kör, desto grönare blir det på vår gemensamma planet. Visst är väl det bra?


Hej så länge
Sverker

Leg. miljökämpe


GRÖNT Min skog är så himla grön tack vare mig. Marken är grön. Grenarna är gröna och till och med stenarna är gröna.

GRÖNT Fastän det är höst, så är grönt den dominerande färgen hemma hos mig. Visst är det fint?

GRÖNT Det är inte många som har en björkodling vid sidorutorna på bilen. Det har husse och jag på min bil. Det kommer kanske att bli lite jobbigt att köra när björkarna har växt till sig. Då kan vi såga ner dem och elda upp dem i kakelugnen, så de kan sprida grön koldioxid.

GRÖNT Vår bil är så vådligt miljövänligt grön, så att det blir en grön väg där bilen har farit fram. Har du en sådan bil?

GRÖNT För att kunna bajsa extra miljövänligt, så är mina tuggben gröna. Jag får ett ben efter varje långpromenad. Det inträffar tre gånger per dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar