16 augusti 2011

Vad är det som händer?

KONSTIGT Så här ska det inte vara. Agnes har ju åkt, men helt pötsligt kommer det fram nya resväskor, som husse fyller med grejer. Godis bland annat. Mycket konstigt. Det är bäst att hålla sig i närheten, så ingen smiter iväg.

Det händer något konstigt här. Fastän Agnes har åkt, har det inte försvunnit resväskor. Tvärtom. Det har tillkommit nya. Dessutom är husse flitig. Det är inte vanligt. Han ränner hit och han ränner dit.
Och varför smet snokarna vid stranden iväg? Känner de på sig att något ska hända?
Min teori är att husse och jag ska åka ut och resa. Då brukar han packa. Men å andra sidan tog min resursfamilj min mathink igår.
Allt är konstigt. Mycket konstigt.


Hej så länge
Sverker

Leg. oroare


FÖLJA Det är säkrast att följa varje fotsteg husse tar. Mer än vanligt. Det här bådar nämligen inte gott. Han springer än hit och än dit. Men jag följer troget som en hund.

ORMSLANG När husse skulle gå och kontrollera slangarna till pumpen, fanns det redan två andra slangar (vid de röda pilarna) som tittade på slangarna. De slangarna heter snokar sade husse. Klicka på bilden om du vill se bättre.

SMET Så fort jag kom så smet de rörliga slangarna iväg och gömde sig i piren. Är de rädda för mig? Är de rädda för husse? Eller vet de att det är något otyg på gång? Och varför tittar husse på pumpslangen, fastän pumpen fungerar? Frågorna hopar sig.

4 kommentarer:

 1. Men gud; hur ska allt detta sluta!? Alla dessa frågor.... Kommer att sitta som klistrad för att se hur det går. Men mest hoppas jag på snokarna försvinner bort, långt bort.
  /En som inte klickade för större bild.

  SvaraRadera
 2. Det är ju oliiidligt spännande! Kan knappt bärga mig tills svaren kommer!

  SvaraRadera
 3. Oroväckande det här!......Kan det vara så här att din husse tänker resa iväg och lämna dig till det där resurshemmet? Återstår att se.....olidligt spännande!

  SvaraRadera
 4. Väldigt spännande det här

  SvaraRadera