14 augusti 2011

Sommarens sorgligaste hej

Idag är det sommarens sorgligaste dag. Jag har varit på Arlanda och vinkat av min Agnes. Hur kul tror du det är? Nu får jag inte se henne på flera, flera månader.
Jag kan inte förstå att hon föredrar Toulouse och en ful katt, för Tranås och mig. Dessutom är det mycket lättare att förstå svenska. I Frankrike pratar de nämligen franska.
Dessutom föredrar Agnes kusin Julia Toulouse före Uppsala. Jag tycker flickor nuförtiden är väldigt lustiga.
När husse och jag kom hem till Tranås vid niotiden var det regn, grått och trist.
Det är inget roligt.


Hej så länge
Sverker

Leg. avskedstagare


04.38 Det är nästan mitt i natten. Vi står utanför Julias hus i Uppsala och packar in Julias och Agnes väskor i bilen. Var är Sverker, undrar du säkert? Jag hade faktiskt lite morgonbestyr att göra innan avresan vid ett träd utanför bild.

05.18 Så fort vi kom fram till Arlanda hade Agnes bråttom iväg. Julia kom på efterkälken och husse och jag blev ohjälpligt efter. Om inte husse hade haft mig kopplad, så hade jag gått jämte Agnes.

05.22 Agnes står vid en trilskande maskin. Den har man för att det ska gå fortare. Varför ska det gå fortare? Jag vill ju ha kvar min Agnes så länge som möjligt.

05.23 Anledningen till att man grejar över Internet och automater är att man enkelt bara ska kunna lämna bagaget i ”Bagage drop”. På så sätt slipper man stå i kö. Här är just kön till denna köfria service. Fiffigt va?

05.39 Nu droppar Agnes och Julia sina väskor efter att ha stått i kjejsarens ny kö i 16 minuter. Jag tycker det var bra, för då fick jag vara med Agnes lite längre tid.

05.41 En sista bild av Agnes, Julia och mig innan de skulle flyga iväg. Det är inte konstigt att jag ser lite ledsen ut. Det var mycket roligare när Agnes kom. När hon åkte var det tråkigt. Det tycker husse också.

05.42 Vid bilen. En sista bild på den dumma flygplatsterminalen som tog min Agnes från mig. Nu är sommaren slut.

3 kommentarer:

  1. Hej Sverker och husse.Det är tufft med farväl för dig och husse , men hon kommer ju tillbaka som tur är.Det är lika trevligt att läsa om dig och din fina familj varje dag.Ni har det så trevligt och mysigt och vips skall du se att Agner är här igen.Ha det gott Sverker och husse .

    SvaraRadera
  2. Usch vad sorgligt! Vilken tur att inte husse föredrar Toulouse utan stannar hos dig. Förresten, det är ganska skönt att längta också, och dubbelt så roligt när man ses igen efter att ha saknat varandra! Sköt om dig! Och hälsa husse! Himla tur att han har dig kvar!

    SvaraRadera
  3. Fy vad tråkigt att hon har åkt! Men jag håller med Kjersti, tänkt vad kul att ses efter att man saknat varandra. Tänkt bara på hur otroligt glad du blev när du mötte henne på järnvägsstationen i början på sommaren. Det kommer ju komma en till sådan dag då hon kommer hem igen!

    SvaraRadera