9 augusti 2011

Sötast just nu

SÖTAST Visst är hon söt? Hundvalpen menar jag. Hon heter Tessie och är bara 10 veckor gammal. Flickan är söt också, hon är matte till Tessie och heter Isabell. Vem som är stiligast, behöver jag väl inte nämna. Det är ju jag, Sverker, förstås.

Ibland när jag är ute och går, så hittar jag något som är riktigt sött. Ta till exempel för ett par dagar sedan. Då hittade jag Tessie. Hon är bara tio veckor gammal. Jag är elva år.
Tyvärr – för henne – var hon inte riktigt vaccinerad ännu, så hon fick inte leka med mig. Men det kommer väl andra tider.
Hon har mer otur. När jag var en valp, så blev jag en västgötaspets. Hon kommer bli en Shetland Sheepdog. Men hon var väldigt söt i alla fall.
Jag vet dock en valp som var betydligt sötare. Titta gärna här, så ger du mig rätt.


Hej så länge
Sverker

Leg. valpälskare


GULLIGT Att gosa med en lite hundvalp är jättegosigt. Tyvärr fick inte jag göra det. Jag undrar om lillmatte är rätt vaccinerad?

1 kommentar:

  1. Vår gamle finansminister Kjell-Olof Feldt var ju också en stolt ägare till en västgötaspets, som också blev lite kändis precis som Du. Han kom från Bjädesjö och jag läste att Din mamma kom därifrån. Är Ni möjligen släkt? Ja, inte Du och Kjell-Olof utan hans västgötaspets/E-beth

    SvaraRadera