11 augusti 2011

Här städas det

INREDNINGSSPRIDNING Så här kan det se ut ibland när Agnes är i farten. Allt som fanns i bilen ligger spritt på gräsmattan. Det är nämligen så att bilen ska bli fin. Just här dammsuger Agnes under min sakkunniga ledning.

Det är väldigt vad Agnes lekkamrater kan håra ner. Du kan inte ana hur hårig vår bil var inne, när Agnes tog bort mitt fina rutiga skydd.

Som tur är så är Agnes en rekorderlig flicka. Under sommaren har hon lånat min bil då och då för att skjutsa sina kamrater. Då tar hon bort mitt skydd, men det kanske hon inte skulle ha gjort. Hennes lekkamrater fäller vansinnigt mycket. Det såg ut som jag hade ett pälsbaksäte!
Och golvet ska vi inte tala om. Husse behöver inte skaffa någon extrasand till vintern. Det fanns tillräckligt i bilen.
Agnes dammsög. Agnes putsade. Agnes tvättade. Nu är bilen jättefin både ute och inne.
Hoppas hon inte skjutsar några fler kompisar, nu när bilen är så fin.

Hej så länge
Sverker

Leg. biltvättare


HÅRIGT Baksätet var fruktansvärt ludet. För att intetala om golvet. Hela bilen var luden. Det är synd att Agnes lekkamrater fäller så mycket. Annars är de väldigt trevliga. Agnes får verkligen kämpa med dammsugaren för att få med varje hårstrå.

GNUGGA Du måste ta i ordentligt och inte glömma ett enda ställe. Jag instruerar Agnes hur hon ska få bilen skinande ren. Tur att jag finns.

FLUGOR Ibland när vi är ute och åker, så försöker en fluga landa på vår bil. Det är inte så himla smart, för de går sönder och fastnar på lacken som en liten trofé. Det är nu ingen prydnad för en för övrig ren bil, så Agnes sprutar bort dem med högtryckssprutan.

4 kommentarer:

 1. Har Agnes kommit hem för gott eller är det bara över sommaren?

  SvaraRadera
 2. Hjälper inte husse till med någonting? Mer än att hålla i kameran? Agnes och du sliter för fullt men vad gör din husse Sverker?

  SvaraRadera
 3. Till Hanna: Agnes åker hem till sig i Tououse och sin fula katt på söndag.
  Tll Anonym: Husse gör lite, men inte mycket.

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt för Dig Sverkier när Agnes åker hem. Hon verkar var en mycket trevlig person - och arbetssam (till skillnad från vissa andra!)./E-beth

  SvaraRadera