6 augusti 2011

Min världsberömda Per

SENSATION Vad jag blev snopen när kan kunde läsa tidningen som Agnes tappat på golvet i ren förvåning. Där var det ju en artikel om min egen Per. Han är son till husse och bror till Agnes. Men han är bara min bästa Per.

Agnes satt och läste dagens Tranås Tidning. Först såg hon en bild med en bekant utsikt och sa: Oj, det där var likt Pers utsikt. Sedan blev hon mer häpen och sa: NEMÄÄÄN. PAPPA PEEEEER! varav pappa rusade fram till tidningen.

Jo minsann, det var en artikel om min Per. Jag vill här bara påpeka att jag också har varit i tidningen. Jag var där för att jag är så fin. Per var där för att han gjorde Sveriges första www-sida. Det var den sjätte i världen. Det var precis 20 år sedan. Jag var inte riktigt född då, men Agnes och husse var födda.
Fortsätter Per såhär, så är han snart lika berömd som jag.

Hej så länge
Sverker

Leg. dataexpert


BÄST Bättre än så här kan det inte bli. Det är jag och min Per. Jag är bäst och Per kommer tvåa i bästligan. Visst är vi stiliga tillsammans? Jag får göra vad jag vill när jag är hos Per. Han är nog snällast av alla.

KLICKA Om du vill läsa om Per, vilket du vill, kan du bara klicka på bilden så blir den större. Dessvärre är ju Tranås Tidning för snåla för att ha en gratis webbplats, så du får nöja dig med det här.

1 kommentar: