1 juli 2011

Husse wannabe

Min husse skulle gärna vilja vara. Men han är inte. Man blir nämligen inget om man är lite småkorkad och lat. Han kan inte ens lyda de enklaste kommandon, som till exempel ”ge mig mat”. Han är alltså inte riktigt tillräknelig.
Om han nu skulle vilja vara, men är för lat och dum och bli, så fixar han till fotomontage i Photoshop istället. Då slipper han ju dessutom lyfta sin rumpa från den sköna stolen.
Titta på de här bilderna, som jag hittade i hans dator. Med bildtexter och allt (jag i bildtexterna = husse). Visst är han barnslig? Gissa om jag skäms.


Hej så länge
Sverker

Leg. hackare


FN Ibland kan FN behöva hjälp av världens skarpaste hjärnor. Generalsekreterare Ban Ki-moon vet vem han ska kalla på om det uppstår särskilt kniviga problem.

FERRARI En gammal bild när jag var rådgivare åt Ferrari och Michael Schumacher. Det var de åren han och Ferrari vann VM gång på gång. Jag trodde jag hade lärt dem färdigt, men hur går det nu för Ferrari och Michael?

OBAMA Även om Barack är ok, behöver han lite hjälp då och då. Tyvärr fattade han inte riktigt har han skulle ta sig ur budgetunderskottet. Han trodde han kunde memorera min lösning, men det kunde han uppenbarligen inte.

USAMA Kom inte och säg utan att jag varnade Usama bin Laden innan. ”Nu blir du snäll och så överlämnar du dig med en gång. Annars kommer det gå illa för dig. De kommer hitta dig i ditt hus.” Han var för feg att lyda mitt råd, så gick det som det gick.

OSCAR Kampen om en Oscar mellan kvinnorna var hård, men de vann var sin ful statyett, men i olika kategorier förstås. Vem som skulle sopa mattan bland de manliga var ju inte precis någon överraskning Bästa manliga huvudroll, bästa manus och bästa regi.

TESTFLYGARE Jag måste medge att det var häftigt att flyga, men jag sade att det är bättre att satsa pengarna på något annat. Sjukvård till exempel. Men roligt hade jag.

2 kommentarer:

  1. Very good post, Sverker! Bertil is a good and imaginative photoshop artist ;-)

    SvaraRadera
  2. On the other hand he is nothing.

    SvaraRadera