12 maj 2011

Lucy på bättringsvägen

GLADA Agnes och hennes fina (fast fula) katt är båda glada att den lilla kattan hämtar sig så fint efter operationen. Visst är hon söt? Min lillmatte alltså.

Den här hittade jag opublicerad. Jag kör den nu istället, bara för att du se hur ful katten är.

Jag har tidigare skrivit om det hemska öde som drabbade min lillmattes lilla söta (fast fula) katt. Jag var så orolig, så jag frågade Agnes hur katten mår. Här är hennes svar:

Hej Sverker

Tack för att du frågar hur Lucy mår. Jag kan tala om för dig att hon är mycket, mycket bättre nu. Hon hoppar och skuttar och sitter gärna i fönstret och tittar. Det är hennes favoritplats på dagarna. På nätterna ligger hon i min säng.
Men hon är fortfarande sydd på magen, men stygnen ska tas bort om en vecka.
Jag mår bra och tyckte det var roligt att ha din husse och min pappa här. Om en månad kommer din Agnes hem till dig.
Kram
Agnes

Jag tycker det är skönt att allt ordnar sig till det bästa, men Lucy blir ju aldrig vad hon varit. Men som sagt: det finns redan tillräckligt med katter.

Hej så länge
Sverker

Leg. nyhetsförmedlare


STRÄCK Lucy hade slumrat till ett tag. När hon vaknar tycker hon att det är skönt att riktigt sträcka på sig. Visst har hon långa ben?

SPIONERAR En sak som är väldigt roligt, tycker Lucy, är att sitta i fönstret och titta. Där kan hon se om någon går ut med soporna på gården. Roligast är det dock att titta på den svarta grannkatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar