4 maj 2015

Stort misstag av svensk tidskrift

ALICE På denna bild ser du Alice. Du ser också delar av Rökstenen. Men var är Sverker? Var inte han där? Jo, det var han, men ändå väljer Kvällsstunden just denna bild. Mycket märkligt.

Jag begriper inget. Absolut inget. Här hade tidskriften Kvällsstunden chansen att köpa en trevlig bild från min blogg, men vad väljer de för bild från alla tusentals bilder? Jo, det tar en bild där inte jag är med.

Min blogg har med tiden blivit en fantastisk bildbank. Där finns säkert minst 11.216 olika bilder med mig på. Det finns också ett fåtal där jag inte syns.
När så tidskriften Kvällsstunden hör av sig och vill köpa en bild, så har de lyckats med konststycket att hitta en som jag inte är med på. Dessutom är min husse så snål, så att han säljer den.
Bilden togs när jag fick besök av Alice från Frankrike. Jag tog med henne på den vanliga turistrundan och då besökte vi Rökstenen (som inte alls röker).
I vilket fall som helst, så begriper jag mig inte på Kvällsstunden som köper just den bilden med Alice och runor. De hade ju chansen att köpa andra bilder där Sverker finns med.

Hej så länge
Sverker

Leg. bildredaktör

MIN Alla fyra stolpar, såväl som själva stenen, är inmutade och uppmärkta av mig. Jag äger alltså stenen. Därför är det självklart att jag ska vara med på alla bilder som handlar om Rökstenen.

ALVASTRA När de ändå hade östgötska fornminnen, så hade de väl kunnat ta en bild på Alvastra kloster. Där finns både Alice, min Agnes och jag med på samma bild. Nej, vi klättrar inte på murarna, eftersom man inte får det. Vi har flugit upp.

TYDLIGT Bara för att du ska se, så visar jag skylten där det står att man inte får beträda muren. Jag beträder den inte, jag vandrar på den.

2 kommentarer:

  1. Helt ofattbart, de bilder som du inte är med på är ju helt kassa ☺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är precis min åsikt. Och jag har rätt, som alltid.

      Radera