22 april 2015

Roliga uteaktiviteter för extra nöjeslystna

LUNCH Att äta lunch ute är ett sant nöje. Alltid brukar det slinka ner en och annan bit under bordet. Eloise verkar lite blyg. Min Agnes dricker på amerikanskt sätt. Jag är lite blyg. Min husse är bara en skugga.

Det var väder igår, men inte vilket väder som helst. Det var varmt väder. Rent fröjdefullt, kan man säga. Husse och jag arbetade hemma, under tiden som min Agnes och Eloise gjorde av med pengar inne i Tranås.

Det varma vädret lockade oss att äta lunch ute. På dagens meny stod en varierad kost. Det kallas också rester. Allt var geggigt och smakfullt. Det jag fick smaka var riktigt gott.
Sedan ville min Agnes ha roligt med min husse. Då avlägsnar hon generande hårväxt på hans huvud. Det tycker min Agnes är roligt. Husse får då en mängd olika frisyrer. Igår var han först indian, för att sedan bli Tintin.
Efter alla hade skrattat färdigt åt husse, så blev han en snaggad husse.
Du kan inte ana hur mycket bomaterial fåglarna fick.
Han har klippt sitt skägg också, om du undrar.
Men hur gick det med riset? Ja, se det återkommer jag till. Nu ska jag åka iväg med min Agnes, som ska åka och studera djur i diken i Uppsala.

Hej så länge
Sverker

Leg. lättroad

JÄTTEROLIGT Agnes har alltid roligt när hon klipper min husse. Du kan inte ana vad hon kan få till det. Min husse ser ännu löjligare ut än normalt. Kan du tro det?

TINTIN Så här kan husse te sig som Tintin. Nu har ju husse en finare hund än Tintin, men å andra sidan är han inte lika framgångsrik reporter.

FRAMIFRÅN Tintin framifrån, eller rättare sagt en husse med Tintinfrisyr. Visst ser han otroligt löjlig ut. Militärregnkappan gör inte saken bättre.

1 kommentar:

  1. Hoppsan, där blev du en blandning av kapten Haddock och Tintin!

    SvaraRadera