20 april 2015

Här bara strömmar det in

AGNES På Linköpings station strömmade min Agnes in igår. Hon fick en kram av Eloise, eftersom hon inte mött henne på ett år. Det är lång tid.

Igår var det en dålig och en bra dag. Den började dåligt i Linköping. Men å andra sidan slutade den bra i Linköping och hemma.

Eloise, min husse och jag skulle åka till Linköping. Vi skulle hämta min Agnes på stationen, men först ville Eloise gå på IKEA. Det betydde att jag skulle vara i bilen på parkeringsplatsen. På IKEA fyndade husse en ugn på fyndet. Då uppstod följande problem:
Husse + Eloise + Sverker + Agnes + ugn i samma bil = Omöjligt
Men
Husse + Eloise + Sverker + ugn i samma bil = Möjligt
Vi hade så mycket tid, så vi åkte hem med ugnen. Husse hann koppla in ström till ugnen också. Eftersom det ska göras av en fackman, så övervakade jag det hela.
Så tillbaka till Linköping. Min Agnes kom till stationen. Hon tyckte vi skulle prova den nya ugnen. Min Agnes bestämde att vi skulle göra fuskflambe. Man gör de så här:
Tunnbröd
Crème fraich
Grejer (t ex grönmögelost, vitlöksklyftor, korv, rödlök, kronärtskocksbottnar)
Riven ost
Och så skjuts in i den nya ugnen
Maten var god. Ugnen fungerade. Alla var glada.
Sedan var det dags att sova.
Idag var det extra roligt för min Agnes. Hon har alldeles nyss fått ett jobb hos polisen i Norrköping i sommar. Hon blev glad.

Hej så länge
Sverker

Leg. stationshämtare

FOTOBOMBA Husse hade tänkt sig att fotografera tåget min Agnes kom med. Utan mig? Jag satte P för sådana dumheter genom att sticka fram huvudet. Du kan se tåget i bakgrunden, men vad är väl det jämfört med mig?

FLAMBE Min Agnes ville gärna testa den nya ugnen, så hon och bestämde oss för att göra fuskflambe. De var goda, men jag hade kunna äta mer. Ganska dålig fördisk blev det.

STRÖM Här är den nya ugnen. Den är egentligen inte suddig. Den lyser och är tyst jämförelsevis med den gamla. Dessutom fungerar den, vilket kan vara bra. Det beror på att det finns ström till den.

8 kommentarer:

 1. Jag blir så imponerad av närbilden på dig. Inte ett grått pälsstrå! Du ser ut som en ungdom, men har ändå så mycket visdom! Fantastiskt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag må vara gammal, men jag är lika vis, vacker och ståtlig som jag alltid varit.

   Radera
 2. I somehow connected the power on a new oven some years ago, without the guidance of either an electrician or Sverker. Clearly, it was only luck that spared me a disaster.

  SvaraRadera
 3. I somehow connected the power on a new oven some years ago, without the guidance of either an electrician or Sverker. Clearly, it was only luck that spared me a disaster.

  SvaraRadera
 4. Simon Pudels matte20 april 2015 15:38

  Starkström är farliga grejer. Tur att du var med och kontrollerade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min husse hade aldrig fått göra det själv.

   Radera