23 april 2015

Ensamheten närmar sig oroväckande

AGNES Igår var det dags att ta farväl av Agnes. Hon poserar med sin nya trännschkått hon köpte i stan, när hon och Eloise smet iväg.

Nu börjar allt bli som vanligt igen. Tråkigt med andra ord. Igår åkte min Agnes iväg. Idag verkar det som om Eloise också är på väg. Då blir jag alldeles ensam, om man inte räknar min husse. Det gör man inte gärna.

Redan tidigt igår skjutsade vi min Agnes till tåget i Linköping. Pang bom och hon var borta.
Vi tröstade oss med att åka till min resursmatte, där vi fikade. Jag fikade inte, för jag fick ett av världens godaste ben. Det var gott.
Efter det åkte vi att och tittade på blommor. De var vita. Sedan åkte vi hem och åt. Fördisken var god.
Nu är jag rädd att vi ska åka till Linköping igen, Det verkar som om Eloise är på väg från mig. Det här blir inte roligt.

Hej så länge
Sverker

Leg. avvinkare

FARVÄL Eloise och min Agnes tar farväl av varandra på Linköpings järnvägsstation. Det var igår de gjorde det. Jag är ledsen.

TRÖST När vi kom hem från Linköping besökte jag min resursmatte. Jag fick ett av världens godaste ben som tröst.

TUR Resursmatte och Eloise sitter och smaskar på jordgubbar. De är inte goda. Det var tur för mig att jag fick ett ben.

OROVÄCKANDE Det här mötte mig när jag tog ut min husse på en morgonpromenad. Det ser inte lovande ut. Ska Eloise åka också?

VACKERT Jag bjuder idag på något riktigt vackert fångat på bild. Blommorna är inte så dumma heller. Det vackra heter Sverker. Blommorna heter vitsippor och finns i Hembygdsparken. Trots att jag visade både mig och blommorna för Eloise, så verkar det som hon åker idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar