15 februari 2015

Ideliga bakslag gör mig bara trött

VILAR Tro inte något annat än att jag bara vilar ögonen. Inte ligger jag och sover så här dags, det vill säga 09.18.45. Men idag är en dag att ta det lugnt. Då gör jag det.

Det är mycket som har gått mig emot på sistone. Det är inte konstigt att resignerar och blir lite trött.
Alla hjärtans dag blev inte alls som jag hade räknat ut.
Promenaden på isen blåste bort. Sedan är det ju galningen i Köpenhamn, som inte gör någon glad.


Den fina ensam- och övergiven-av-alla-middagen för husse, som jag så illvilligt hade gjort, förstörde han alldeles. Han tömde ut vattnet ur vinglaset och fyllde på vin istället. Detta drack han till en alldeles utmärkt middag framför tv:n, där han hade sällskap av en film. Jag blir så trött!
Så idag på morgonen gick jag upp för att se om det fanns is på sjön. Det fanns det nästan igår. Istället för is fanns det en isande vind. Isen låg och skvalpade i vågorna jämte stranden. Där vågar ingen gå ut, eftersom isflaken är så väldigt små och tunna. Det blir ingen ispromenad på överskådlig tid. Jag blir så trött.
Snart ska husse se på tv. Han ska titta på när de kör bil. Det kan man faktiskt göra på min väg här ute, så får man frisk luft på köpet. Men inte husse.
Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är så trött.

Hej så länge
Sverker

Leg. uttråkad

IGÅR Sjön alldeles blank och is är det här och var. Det hade du sett om inte bilden hade varit tagen med husses onödigt dyra telefon. Efter en kall natt, så förväntade jag mig is över hela sjön.

IDAG Kallt är det, men det är också blåsigt. Isen ligger och skvalpar längs med stranden. Ute på sjön finns det bara vågor. Totalt fiasko.

SMÅ Isflaken är väldigt små. När husse var liten så jumpade han på isflaken i hamnen i Karlskrona. Jag ger mig attan på att de isflaken var mycket större än de här. Här jumpas inget. I alla fall inte av mig.

2 kommentarer:

  1. Det tar på krafterna att vara så ondskefull som du var igår, Sverker. Skärpning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Särskilt när det går alldeles fel.

      Radera