18 februari 2015

En ny kd-ledarkandidat kliver in på arenan

BESTÄMD Med bestämda steg kliver jag nu in på arenan där kampen om den nya partiledaren ska göras upp. Jag har allt som krävs för en bra partiledare!

Ja, jag ställer upp! Även jag sällar mig till skaran bland nya kandidater till ordförandeposten i Kristdemokraterna. Jag anser mig vara ytters lämplig till den ledande posten i det partiet. Jag har allt som krävs.
Det behövs någon riktigt stilig och manlig kandidat, bland alla fruntimmer – med eller utan skägg.


– Men Sverker, inte visste jag att du var Kristdemokrat, är ett påstående jag förväntar mig att höra från många förvånade beundrare.
– Nej inte alls, svarar jag då, men jag har de främsta kvalitéer som krävs av en politiker i ledande ställning.
– Vad kan det vara, undrar du säkert.
Låt mig redogöra för de ståndpunkter och åsikter som är viktigast för oss politiker som vill ha en ledande ställning oavsett parti:

1 Roligt att bestämma över andra.
2. En hög lön och många förmåner, till exempel gratismåltider.
3. Vilja bli vald om och om igen för att få alla förmåner.
4. En snuskigt hög pension som man kan ta ut vid låg ålder.
5. Fria resor både hit och dit.
6. Villig att förhandla, om det gynnar mig själv.
7. Långt jullov och jättelångt sommarlov.

Du ser, jag platsar in på alla punkter. Vilket parti man sedan representerar är väl en bisak. Just nu skulle det vara kd som gynnar mina syften bäst eftersom den ordförandeposten är ledig, så då håller jag på dem.
På bilderna nedan, kan du se vad jag tycker i en del viktiga frågor.
Rösta på mig om du är med på partistämman. Vi hörs i partiledardebatten!

Hej så länge
Sverker

Leg. partiledarkandidat

FEMINIST Jag har inget emot att sitta och äta ihop med massa fruntimmer. Jag bryr mig inte ens om att kattan Lucy är före detta franska gatflicka i Toulouse. Jag öppnade mitt hem för detta lättfärdiga stycke, när hon kom hit som flykting.

MILJÖAKTIVIST Jag lägger stor vikt vid vår miljö. Ta till exempel denna holk, som elaka getingar gjorde om till sitt hem i somras. Det fick de för mig. Sådan är jag.

INFRASTRUKTUR Jag är väldigt mycket för en satsning för att underlätta kollektivtrafiken för glesbygden. En första åtgärd skulle vara att göra min väg riktigt fin. Jag har en längre tid kämpat för att det ska läggas mer resurser där, än på till exempel Kommunalrådsvägen, så att jag kan åka bekvämare i min kollektivtrafiksbil. Vägar är viktigare än järnvägar, eftersom tågen bara stannar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

RELIGIÖS Som du ser har jag låtit mig fotograferas utanför en kyrka. Det om något bevisar väl att jag är lite sådär lagom religiös.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar