4 december 2014

Profilen som ska rädda Sverige

RÄDDARE Nu behövs det en stark profil. Låt solen gå upp och skingra mörkret i Sverige. Det finns bara en som kan få vårt land att lysa igen: Sverker!

Efter regeringens nederlag, vilket jag förutspådde, är det dags att ta ett rejält tag om Sverige. Alliansen har misslyckats i valet. Socialdemokraterna har misslyckats med budgeten. Men misströsta inte; det finns ett starkt icke rasistiskt alternativ kvar som kommer att styra landet med järntass, men inte med järnrör: SVERKER!

Nu kommer det att behövas krafttag för att kunna vända upp och ner på Sverige och hälla ut alla misslyckade politiker. Det behövs en Sverker.
Jag skulle lägga en budget som alla med glädje kunde acceptera. Det kommer att bli mer pengar till alla. Lika skatt för alla. Samma förmåner och pensioner till alla som för politiker. Nästan gratis sjukvård på djursjukhus.
Med andra ord: En röst på Sverker är en röst för en bättre och lyckligare värld för alla. Till och med för katter.

Hej så länge
Sverker

Leg. räddare

SJÄLVKLART Vid nyvalet behöver du inte tänka och fundera vilken lapp du ska lägga i kuvertet. Det finns bara ett vettigt alternativ och det är Sverker.

ONÖDIGT De andra partierna behöver inte sätta upp några affischer, nu när de alla har visat sin oduglighet. Det enda förnuftiga alternativet har alltid varit och är Sverker!

SENASTE Jag är redan i full gång för att förbereda det val, som måste äga rum innan jag tar över regeringsmakten. Jag tror till och med att Lucy ska få vara med att styra lite om hon vill.

2 kommentarer:

  1. Jag kommer absolut att rösta på dig!! Tycker dina vallöften låter helt suveräna! Nästan som en utopi?
    Kram på dig Sverker, Sveriges nästa och mesta ledare.

    SvaraRadera