1 december 2014

Detta är inte bilderna som aldrig togs

FÖRSVUNNEN Detta är min fina korvljusstake. Om bilden efter denna bilden hade tagits, så hade du sett att ”ljusen" saknades. Jag vill passa på att här påpeka att det finns en fin hästvariant av min stake hos Trulzan.

Man ska ju aldrig räkna ut något, för det går ändå aldrig som man tror. Jag hade designat en väldigt fin adventsljusstake, som du kanske såg i förgår. Tyvärr visade det sig att den inte klarade tidens tand (=i detta fall min tand). Den underkändes av min resursfamilj.

Fast skam den som ger sig. Min resursmatte, som tydligen är emot allt nyskapande, ville ha en mer traditionell adventsstake med ljus och fullkomligt oätbara dekorationer i form av massa tomtar och svampar.
Efter mycket förhandlande, så enades vi om en adventsljusstake med ljus och med stämningsfulla korvbitar som dekoration. Jag lovade att de skulle få ligga kvar oätna.
Då flög en genial tanke igenom mitt huvud: Tänk om ljusstaken blir vackrare utan korv? Sagt och gjort. Jag avlägsnade korven, som var mycket god, och beskådade mitt verk.
Vad tror du hände då? Jo, resursmatte satte dit sina oätbara dekorationer istället. Mitt förslag att lägga dit nya korvdekorationer varje dag, avfärdades också. Jag känner mig kränkt!
Nu kan man ju inte lyckas med allt, men några korvar fick jag allt!

Hej så länge
Sverker

Leg. hämmad designer

FÖRSVANN Dekorationerna på min framförhandlade kompromisstake försvann också. Tyvärr finns det ett kränkande bildbevis på hur detta gick till.

VÄRDELÖST De här dekorationerna ser kanske trevliga ut, men de saknar helt praktiskt värde. De är totalt oätbara.

STÄMNINGSFULLT Visst är det fint med en brinnande adventsljusstake? Fast erkänn att stämningen hade trissats upp ytterligare med korv istället massa oätliga dekorationer. En Sverker gör dock väldigt mycket för stämningen och mossan är perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar