3 december 2014

Jag fick tre söta tjejer som nya vänner

NYHETER Tänk att jag fick alldeles nya vänner. Det händer inte så ofta. Det är Saga och jag som får lite godis av Sagas mattar Vera och Greta.

Det hela började när jag hjälpte min resurshusse att fixa till adventsgranen. Han hade knappast klarat det själv. Vem går förbi på gatan om inte Saga. Med sig hade hon sina småmattar Vera och Greta. Naturligtvis ville de hälsa på mig.

Alla tre är väldigt imponerade av min blogg (nu över en halv miljon!). Det är jag också.
Saga har ingen blogg, men hon har ett Instagramkonto som heter ”Saga_golden_retriver”, om jag har fattat rätt. Där kan du se bilder på söta Saga. Jag ska nog försöka leta rätt på henne.
Jag kunde ge Saga många goda och ovärderliga tips om lämpliga fotograferingsposer. De råden kommer säkert väl till pass när hon ska bli populär på Instagram.
Saga var mycket söt – vi fick godis för sitta snyggt på bilderna – men inte tillräckligt för att ställa upp till 100 procent. Jag vet att det fanns prinskorv i kylskåpet ¬– varför bara vanligt levergodis, när det fanns delikatesser inne i köket. På ena bilden gör jag mig en vända, för att se om det möjligen fanns lite prinskorv till en svulten väsgötaspets.

Hej så länge
Sverker

Leg. IT-rådgivare

HJÄLP Du ser ju ganska enkelt att min resurshusse är i stort behov av hjälp. Att fixa en adventsgran krypandes på alla fyra på en våt gräsmatta, tycker jag säger allt.

STARSTRUCK Jag finner det helt naturligt att Saga blir lite starstruck när hon träffar en sådan kändis som jag. Det är nog inte varje dag hon gör det. Det är alltså inte så konstigt att hon vänder bort sitt huvud.

VÄNNER Ett gruppfoto av mina nya vänner Vera, Greta och Saga. Själv håller jag på att leta korv i bakgrunden. Vem vet, det kanske finns en där som är avsedd för mig.

2 kommentarer:

  1. Hatten av för Sverker - en sann celebritet som delar med sig av sina erfarenheter. Varma hälsningar från Saga och människobarnen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hälsa tillbaka. Jag har outtömliga kunskaper att ösa ur och delar gärna med mig.

      Radera