25 november 2014

Världens största och viktigaste nyhet

Som du kan se på mitt räkneverk, så har jag nu passerat den magiska gränsen 500.000 besökare på min blogg. Detta är en världshistorisk händelse. Jag är den första bloggande västgötaspetsen i Tranås som har uppnått detta för de flesta västgötaspetsar ouppnåeliga historiska mål.
Tro nu inte bara att jag är mallig. Nej tvärtom är jag lika ödmjuk som alltid, vilket är svårt att vara när man vet att man är bäst, stiligast och vackrast. Och ödmjukast.


Nyårsdagen 2011 beslöt jag att nu går det inte längre. Jag har ett ansvar att delge en stor häpnande allmänhet mina tankar och kunskaper. Jag startade min fantastiska blogg. Visserligen hade jag redan tidigare haft två olika uppskattade reportageserier i Smålandstidningen, Vetlandaposten och Tranås Tidning. Där delade jag frikostigt med mig av mina erfarenheter från resa med husbil i Europa och kryssa på Frankrikes kanaler med en kanalbåt. Men världen ropade till mig: Vi vill också läsa om dig Sverker!
Jag vill passa på att tacka alla mina trogna besökare och ni andra också. Dela gärna och hjälp till att göra min blogg ännu mera besökt.
Min husse har ju fegt nog passat på att rymma till Seattle i USA, så jag vet inte hur jag kommer att firas. Hoppas min resursfamilj är medveten om sitt ansvar vid mitt jubileum.
I morgon kommer det för övrigt ett reportage om hur jag har det hos dem (=bra).
Tack än en gång. Nu tror jag att jag ska fira lite!

Hej så länge
Sverker

Leg. jubilar

SEATTLE Mitt 500.000-jubileum firades i Seattle på ett synnerligen värdigt sätt med ett fyrverkeri vid Space Needle. Men vad väl annat att vänta. Staden är väldigt stolt över att jag har viss anknytning till Seattle. (Tur att jag inte var där. Jag hatar fyrverkerier.)

EXPRESSENDet är klart att denna nyhet hamnar på alla löp i Sverige. En riktig nyhet, till skillnad från "Hur du skyddar dig mot snöstormen i februari".

AFTONBLADET Ja, vad väl annat att vänta. Min husse har ju jobbat på den tidningen. Men varför förekommer den avundsjuka kattan Lucy på löpet?

ELLE Som den stilige och ytterst manlige modeikon jag är, så förefaller det naturligt att jag hamnar i en damtidskrift, så damerna har något att dregla över.

FÖRSTA Med denna bild började jag min blogg. Den bör tolkas som att jag sätter ut min kurs och håller den, hur kämpigt än det är. Det är jag i ett nötskal. Jag kallar det målmedveten. Husse kallar det envis.

3 kommentarer:

  1. STORT GRATTIS!
    Här ska delas på FB.

    SvaraRadera
  2. Massor, massor med grattis Sverker! Vilken milstolpe! Jag är sååå glad att du började blogga, för du har muntrat upp mig väldigt många gånger. Fortsätt med det, och håll dig frisk och stark så du orkar fortsätta blogga länge till!

    SvaraRadera