27 november 2014

Ingen ända på slitet och släpet

KALLT Min resurshusse och jag fick minsann stå och frysa utanför affären. Resursmatte var inne och shoppade fullkomligt fel saker. Så går det när inte jag får följa med in.

Läste du mitt förra avsnitt, så kan du se hur mycket jag har och stå i en vanlig förmiddag. Fast du ska inte tro att dagens arbetsinsatser var slut för den skull. Vi har dessutom varit och handlat. Fast det blev till ännu en besvikelse för mig.

Jag visade modigt vägen till affären och räknade med att även följa med in och tala om vad vi skulle handla. Men inte fick jag följa med in inte. I Frankrike fick jag följa med och handla och jag fick dessutom smakprover från köttdisken.
Medan resursmatte gick omkring den varma butiken med massor av god mat,
stod resurshusse och jag och frös utanför i 20 - 30 timmar – minst.
Eftersom jag inte fick vara med och ge goda råd, blev resultatet därefter. Torftigt. Mycket torftigt. Inget vettigt blev handlat överhuvudtaget. Det enda som hade något med mig att göra var en rulle med hundbajspåsar. Hur spännande är det?
Hade jag fått följa med in hade det blivit grisöron, Frolic, köttbullar, korv eller något annat nyttigt.

Efter en så ansträngande dag måste jag vila lite, men tro inte att jag sover.
Jag bara blundar lite. Kommer det någon inbrottstjuv eller någon annan skummis är jag fullt beredd att försvara min resursfamilj! Bara någon talar om för mig att det kommer någon. Inbrottstjuvarna har blivit så bra på att smyga ljudlöst den sista tiden.

Hej så länge
Sverker

Leg. utsliten

PS Husse låter meddela att det är Thanksgiving i Seattle nu. Men vad har jag att vara tacksam över? DS

TRÅKIGT Bara tråkiga och onödiga saker stoppade resursmatte i kassarna. Den enda saken med Sverkeranknytning var en rulle med bajspåsar. Vem behöver det? Inte jag i alla fall. Jag kan bajsa utan påse. Men jag måste ha något att bajsa ut, så det är mat och godsaker jag behöver.

VILA Allt slit och hårt arbete tar på krafterna. Men det hjälper inte. Ingen vila för min del. Du ser själv hur jag ligger och vaktar.

2 kommentarer:

  1. tycker du är värd minst ett paket med köttbullar och gärna två grisöron.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väl sådana åsikter som genomkorsar min hjärna också.

      Radera