24 november 2014

Raskt går jag mot en halv miljon

STEG Med bestämda raska kliv går jag nu mot en halv miljon beundrare som har varit inne på min sida. Räknar jag inte alldeles fel i min prognos, så kommer det ske idag. Eller kanske i morgon.

När jag den 1 januari 2011 startade min blogg, så var det ett pyttelitet steg för mig, men ett gigantiskt jättesteg för mänskligheten. Vem hade kunnat tro att jag knappt fyra år senare skulle ha haft över en halv miljon besökare? Jo jag!

Med tanke på hur utomordentligt bra min blogg är och hur spännande person jag är, så är det konstigt att det inte är fem miljoner. Dessutom är jag ju stilig och blygsam också.
Varje dag har du fått följa mig och mina synnerligen intelligenta och klargörande tankar. Jag har hjälpt dig att förstå världen bättre.
Inte mindre än 2.276 inlägg har det blivit. Alla lika bra. Till detta kommer väl då ungefär 7.000 bilder. Alla inte lika bra. Jag är inte riktigt nöjd med min fotograf.
Tills imorgon förbereder jag ett jubileumsnummer av VBB (= Världens Bästa Blogg)!
Läs den! Rekommendera den till dina vänner! Den är gratis!

Hej så länge
Sverker

Leg. halvmiljonjubilar

JUBEL Något sådant här förväntar jag mig på den stora dagen. Vi får se vad min resursfamilj hittar på. Ser du mig på scenen?

4 kommentarer:

 1. Åh, stort grattis Sverker! Jag är både stolt och ödmjuk över att följa en så berömd och stilig västgötaspets.
  Hoppas att du blir ordentligt firad och husse ordentligt hopsydd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacka! I skrivande stund är det fortfarande 76 stycken kvar, innan den magiska gränsen är uppnådd.

   Radera
 2. Idag blev jag lite konfunderad, när de på radio Jönköping i morse kl 0600 inledde med att vi skulle uppmärksamma Sverker. De menade troligen namnsdagsbarn (inte att Du passerat en halv miljon beundrare), men har Du nu tagit över även Gudruns och Runes namnsdagar också eller menade de något annat än namnsdag?. Eftersom jag heter Gudrun blev jag lite sur. Jag vill ha min dag kvar, Det är det enda jag har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju firat Sverker redan. Märkligt.

   Radera