26 november 2014

Hårt slit för mig hos resursfamiljen

MELODIKRYSS Min resursfamilj skulle lösa Melodikrysset hade de fått för sig. Naturligtvis klarade de inte av det själva. Det var tur att jag var där, annars hade det inte blivit många rätt.

Det är jobbigt hos min resursfamilj. Jag måste hålla ordning på allt. Det är precis som när jag är hemma med min husse. Min resursfamilj är inte ett dugg bättre. Så någon välbehövlig semester för mig, blev det inte. Jubileet har ju tagit hårt på krafterna.

Detta är en typisk dag, kan jag säga. Först måste jag väcka resurshusse vid 3-snåret på natten, för att han behöver kissa. Bara för att han inte skall känna sig ensam kissade jag också. Hade jag inte väckt honom hade han säkert kissat i sängen.
Eftersom jag var tvungen att vara uppe mitt i natten, så tog vi lite sovmorgon och gick inte upp förrän vid halv åtta snåret. De är så långsamma i min resursfamilj. Särskilt långsamma är de när jag är hungrig.
De envisas också med att min mat måste svälla innan jag får äta den. Inte förstår jag varför, den sväller väl i min mage. Husse sysslar med samma dumheter.
Jag försöker skälla ner min matskål från diskbänken där den står och sväller, men matskålen bryr sig inte heller om mig. Det är synd om mig.

När jag väl fått frukost måste jag hjälpa min resursfamilj med att lösa melodikrysset. De skulle inte fått många rätt om jag inte talat om för dem vad det rätta svaret var. Tror ni att de ger mig någon som helst kredit för mitt ovärderliga bidrag? Inte. Resurshusse skickar helt fräckt in svaret i sitt namn utan att nämna Sverker.
Dessutom satt resursmatte och resurshusse och vräkte i sig wienerbröd medan jag löste melodikrysset utan att jag fick smaka ens den allra minsta smula.
Detta är första rapporten om hur svårt jag har det hos min resursfamilj. Mer följer, om jag bara orkar. Jag har ju så mycket att stå i.

Hej så länge
Sverker

Leg. svältande slavarbetare

ONÖDIGT Både min resursfamilj och min husse har fått för sig att maten ska stå och svälla. Det är synnerligen onödigt. Men skyll inte detta tilltag på mig. Jag gjorde mitt bästa att skälla ner skålen. En dag kommer jag att lyckas!

WIENERBRÖD Personligen tycker jag att det står ”Sverkers wienerbröd” på wienerbrödet. Det gjorde det på det andra också, som fanns även om det inte syns på bilden. Jag fick inte ens smaka på mina wienerbröd.

2 kommentarer:

  1. Det är ju förskräckligt hur hemskt du har det, du kanske vill bo hos mig istället tills det att husse kommer hem? Du skulle få obegränsat med köttbullar och wienerbröd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att det låter verkligen lockande, men jag tror inte det finns obegränsat med köttbullar i hela världen. Fast det skulle säkert vara nyttigt för mig.

      Radera