14 november 2014

Tycker inte min Agnes om mig längre?

RÄTT Precis så här ska det se ut. Min Agnes och Sverker står och poserar framför den s.k. fotografen. Som du förstår är det en gammal bild. Nu är det annorlunda.

Det var bättre förr. Då bodde min Agnes i mitt hus. Jag visste var jag hade henne. Sedan hann hon väl inte ta mer än studenten, förrän hon rymde till Frankrike. (Ett land strax söder om Tranås, där jag har varit.) Efter tre år flyttade hon hem, men …

Visst, hon var här på sommaren, men sedan flyttade hon till Uppsala- Hon skulle minsann studera djur i diken. Det finns här också. Så inte hade hon flyttat hem.
Dessutom åker hon och far som ett skållat troll. I somras när hon hade sommarlov, var hon en månad här, en månad i Frankrike och en månad i USA. Är det verkligen rätt att göra så mot en västgötaspets? Verkligen inte.
Så kommer det ett litet höstlov. Åker hon till sin Sverker då? Nej! Istället åker hon till Frankrike. Igen. Sedan kom hon tillbaka till Uppsala för att skriva och lämna in några papper om djur i diken och konstvetenskap. Hon kan för övrigt inga konster. Jag har inte ens sett henne slå en kullerbytta.
Ska hon komma nu? Nej då. Jag fick en suddig telefonbild från igår, som hette Agnes i Dubai. Hon har en lekkamrat som jobbar där, som hon tyckte hon borde hälsa på.
Men hälsa på sin Sverker? Nej, inte. När ska hon få tid med det? Tydligen tycker hon inte om mig längre.
Idag är det synd om mig igen.

Hej så länge
Sverker

Leg. Agnessaknare

FEL Agnes i Frankrike. Det kan man se eftersom min Agnes går och bär omkring på en tunn brödlimpa. Det gör man alltid i Frankrike. Min Agnes ska inte vara i Frankrike. Hon ska vara här. Bilden är också gammal.

FEL Agnes i USA. Det kan man se på husen. Alla hus i USA är väldigt höga. Det är också en gammal bild från New York. I somras var hon i Seattle, San Diego och Los Angeles. Min Agnes ska inte vara i USA. Hon ska vara här.

FEL Agnes i Dubai. Hur vet man det? Jo, i Dubai är det mörkt, men de har många lampor. Det är varmt också, påstår min Agnes. Bilden är rykande färsk, sedan i går. Min Agnes ska inte vara i Dubai. Hon ska vara här.

6 kommentarer:

 1. Stackars dig!! Jag var väldigt klok när jag flyttade hemifrån, bor enligt Eniro exakt 28,7 km ifrån mina föräldrar och i somras var jag som längst till Huvudstaden. Jag har bott i samma kommun i 14 947 dagar enligt Ratsit, tyvärr finns det ingen Sverker i mitt barndomshem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd om dig som inte hade en Sverker. Jag har ingen Agnes eller Per eller Lucy.

   Radera
 2. Vad är Dubai mot Tranås?

  SvaraRadera
 3. Hoppas hon kommer till sin Sverker i jul i alla fall.

  SvaraRadera