18 oktober 2014

Världens mest okända modelltävling

VARDAGSOUTFIT Frågan är alltid var man ska sortera in min husse, men på soptippen bör han vara. Han har här sin vardagsoutfit som han har när han handlar till exempel.. De bruna och trasiga skorna är de som han köpte för halva reapriset för fyra år sedan. Strumporna inköptes på Fred Mayer i Seattle 2011. De blå jeansen köptes vid samma tillfälle på samma affär. Den svarta t-shirten fick han gratis vid Boxholms musikfestival för många år sedan. Den rödbruna jackan är inköpt för halva reapriset på Old Navy i Seattle.

Som man kunde läsa om i Tranåsposten i onsdags och i Tranås Tidning idag, så har Sara från Tranås kvalificerat sig till Top Model i London.
Mindre bekant är att min husse har kvalificerat sig till Bottom Model på soptippen i Tranås.


Det finns numera tävlingar för allt. Så även fulaste och sämsta modell, Bottom Model. Där gick min husse direkt till finalen. Vem hade trott något annat?
I tävlingen ingår att man ska visa sina egna outfits (=kläder man har på sig), man använder vid olika tillfällen. Du kan ju själv se på bilderna varför husse var så lysande i den tävlingen.
Jag vet inte vad förstapriset, eller ska vi säga sistapriset, är. Fast jag kan ju alltid hoppas på ett par rejäla tuggben, som jag kan lägga beslag på.
Dessvärre släpade han med mig till fotograferingen. Jag skäms! Det är synd om mig!

Hej så länge
Sverker

Leg. modellagent

SARA Sara tävlar i Top Model. Då ska man vara tjusig på alla sätt. Husse som är med i Bottom Model, ska på ett naturligt sätt vara precis tvärtom.

FRITIDSOUTFIT Detta är min husses fritidskläder. Det är så han ser ut när vi är ute och promenerar. De bruna och trasiga skorna är de som han köpte för halva reapriset för fyra år sedan. Strumporna inköptes på Fred Mayer i Seattle 2011. De blå jeansen köptes vid samma tillfälle på samma affär. Den svarta t-shirten fick han gratis vid Boxholms musikfestival för många år sedan. Den rödbruna jackan är inköpt för halva reapriset på Old Navy i Seattle.

FINOUTFIT Ska vi bort åker finkläderna på. Som du ser är det inte bara husse som är finklädd. De bruna och trasiga skorna är de som han köpte för halva reapriset för fyra år sedan. Strumporna inköptes på Fred Mayer i Seattle 2011. De blå jeansen köptes vid samma tillfälle på samma affär. Den svarta t-shirten fick han gratis vid Boxholms musikfestival för många år sedan. Den rödbruna jackan är inköpt för halva reapriset på Old Navy i Seattle.

KYRKOUTFIT Om vi, vilket inte lär hända, skulle besöka en kyrka, så åker kyrkoutfiten fram. De bruna och trasiga skorna är de som han köpte för halva reapriset för fyra år sedan. Strumporna inköptes på Fred Mayer i Seattle 2011. De blå jeansen köptes vid samma tillfälle på samma affär. Den svarta t-shirten fick han gratis vid Boxholms musikfestival för många år sedan. Den rödbruna jackan är inköpt för halva reapriset på Old Navy i Seattle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar