14 oktober 2014

En allergifri doftmaskin

VILA Jag är så effektiv som doftmaskin, att jag kan sprida dofter även i sovande tillstånd. Arbeta och sova samtidigt, det är inte dåligt. Hade bilden tagits bara sekunder senare, så hade du kunnat se min Agnes ligga och fladdra med handen.

Doftmaskiner i affärer är den senaste trenden. Dock har de den lilla nackdelen att de som har astma inte mår så bra. Tvärtom, de mår rent av dåligt av de konstgjorda dofterna. Därför är det en glädje för mig att jag kan presentera en fullständigt allergifri doftmaskin, som dessutom är testad i 14 år.

Detta är inte precis någon nyhet. Jag har fungerat i många år. Min riktiga höjdpunkt som doftmaskin kanske jag satte redan som ettåring. Jag och sex stycken chokladcroissanter lämnades ensamma i husbilen en kort sund. När husse kom tillbaka fanns jag kvar där, men bara en av croissanterna. De övriga fem hade hittat vägen ner i min mage. Den natten var mina dofter inte att leka med. Hela husbilen var fullkomligt packad med en underbar doft som jag pyste ut med jämna korta mellanrum.
Min Agnes lägenhet, som är på 20 kvm, är också väldigt tacksam. Där är det ganska lätt att fylla hela utrymmet med väldoft. Bilen är inte dum heller. Sitter jag och flåsar riktigt duktigt, så kan jag producera mer doft har jag märkt.
Framför allt ska man se till att få mycket fördisk. Den befrämjar min doftmaskins funktion.
Vad jag inte begriper är hur man blir mer köpgalen av doftmaskiner, men det doftar ju väldigt gott. I alla fall från mig.
Nu hoppas jag att någon affär hör av sig. Jag jobbar gärna för lite köttbullar eller ett par korvar.
Men eftersom det är så synd om mig, så blir det väl inget jobb heller.

Hej så länge
Sverker

Leg. doftspridare

EFFEKTIV Bilen är ett tacksamt ställe att puffa ut lite väldoft i. Den har lite volym och jobbar jag hårt, så brukar det resultera i en liten paus med promenad. Du ser väl hur glada alla är, när de låter de ljuva dofterna passera nosarna?

VÄRDELÖS Att puffa ut dofter utomhus, är som att elda för kråkorna. Doften bara blåser iväg, så man hinner knappt njuta av den en enda sekund. Det blir mer som en förnimmelse, ett löfte om vad som komma skall.

TREND Doftmaskiner presenteras idag som en ny trend. Jag måste här protestera. Sanningen är den att jag har varit i branschen i 14 år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar