28 september 2014

Jag tror veterinären hade fel

STILIG Du kan ju själv se hur stilig och pigg jag ser ut. Notera min tjusiga päls. Veterinären som ringde husse sade att jag inte alls var pigg och frisk. Jag tror hon har fel.

Nu har det gått en månad sedan veterinären ringde till husse och sade att det rör sig om veckor. Kanske månader. Husse blev lite ledsen, men jag tyckte att det var bra. Jag ville ju gärna bli frisk. Husse trodde att det rörde sig om något annat.

I vilket fall som helst, så kan jag meddela att jag känner mig utmärkt frisk. Jag äter duktigt. Jag motionerar duktigt och villigt – om det inte regnar. Jag fördiskar snabbt och noggrant. Jag hoppar och skuttar som vanligt. Jag tycker att det är roligt att åka till min Agnes i Uppsala och jag kan hoppa upp i hennes säng. Jag hämtar gärna ved. Jag hämtar tidningen varje morgon. Jag följer med husse när han ska fotografera soluppgången med sin ajfån.
Min husse och min resursfamilj tycker att jag är mycket piggare nu, än jag vare före min ytterst svåra och komlicerade operation. Jag tror faktiskt att mina levervärden har blivit mycket bättre. Man kan märka det på att jag lever och har hälsan. Då måste ju levervärdena vara bra, eller hur?
Fast vi ska inte dra några förhastade slutsatser, så det är fortfarande synd om mig. Jag vill inte missa korv och blodpudding i maten, nämligen.

Hej så länge
Sverker

Leg. frisk

MATFRISK Jag har inga tendenser till matvägran. Snarare tvärtom. Den snålt tilltagna portion jag får, går åt i ett nafs. Särskilt nu när den har blivit förbättrad. Idag var den spetsad med falukorv.

FÖRDISK Med bravur sköter jag fördisken, precis som vanligt. Idag var det havregrynsgröt. Det är gott. Jag måste erkänna att det hade Lucy klarat också, men betydligt långsammare. Jag är alltså bättre.

SOLUPPGÅNG Varje morgon fotograferar husse soluppgången med sin löjliga telefån. Ibland blir det riktigt bra bilder. Det är de bilderna jag är med på, som den här.

8 kommentarer:

 1. Åh vad glad jag blir över att du känner dig så pigg och frisk Sverker!! Fortsätt med det. Jag misstänker att det är den förbättrade kosten som har bidragit till förbättringen. Jag hoppas verkligen att husse inte snålar utan fortsätter krydda din mat med korv, blodpudding och köttbullar. I massor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hävdar ju en viss envishet att det är synd om mig. Det har ju hittills resulterat i bättre kost, vilket har förbättrat min hälsa högst avsevärt. Tack för att du blir glad!

   Radera
 2. Alla vi tjejerna här på Majatorp hälsar att vi tycker det är toppen att du mår så bra. Det beror säkert på den förbättrade kosten med mycket blodpudding:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag tror också kosten har en avgörande betydelse.

   Radera
 3. Med bra kost ( typ korv, blodpudding och annat smaskens), motion och mycket kärlek (från alla dina bloggläsare och din familj) så kan det bara bli bra och bättre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kosten är viktig och motion får jag ju när jag motionerar min husse varje dag.

   Radera
 4. Åh så fin bild på dig, du kan ju omöjligen vara annat än frisk. Jag tror också att det beror på maten, mer riktig hundmat till alla vovvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog också att jag ser ovanligt stilig ut. Maten har en avgörande betydelse.

   Radera