11 september 2014

Extra bråttom med allt

KONCENTRATION Har man så mycket att göra som jag, så gäller det att planera väl. Detta är en koncentrationsbild som visar när jag kreerar mitt stressade schema.

Senare idag ska jag ta med mig min husse i mitt kollektiva fordon och åka till Linköpings station. Eller heter det resecentrum numera, när de tagit bort all service? I vilket fall som helst ska vi möta ??? och ???. I morgon får du veta vilka!

Min husse har lite svårt att hålla fint omkring sig, men med tanke på att mitt hem ska visas upp både för ??? och ???, så vill jag att det ska vara lite finare än vad det är nu. Jag vill gärna att besökare tror att det är finare här än vad det är.
Husse har fällt massa hår som ligger lite överallt. Du skulle bara se TV-soffan. Den är luden. Inte blir den bättre av att den är sandig också. Så kan man ju inte ha det om det äntligen kommer några och hälsar på, eller hur?
Golven är inte mycket bättre. Någon här drar in både sand, gräs och löv (någon = husse) och placerar det på golven.
Dammsugarpåsen skall fyllas. Golven ska torkas. Borden ska plockas undan. Posten ska hämtas. Frukost ska ätas. Tallrikar ska fördiskas. Behov måste uträttas.
Allt detta måste jag planera. Du förstår att jag har det stressigt idag. Jag hoppas att du har det lugnare. Det är synd om mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. stressad

JOBBIGT Trots att det finns massor att göra i huset, så måste posten hämtas. Vem får göra det? Jo jag, som hade behövt den tiden till planering. Idag fick jag reklam men bara en räkning.

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar bild på dig när du koncentrerar dig! Jag känner i mina händer hur det känns när man klappar dig och hur gott du luktar när man snosar dig i pälsen. Hur jag kan veta det? Jo, du är ju så lik min Lena Lotus och jag kommer minsann ihåg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer precis. Det är en fröjd att klappa mig. Fast jag badade ju för några veckor sedan, så jag luktar inte så gott än.

      Radera