12 september 2014

Livat värre när Agnes och Julia kom

KOLLEKTIVT Som alltid åker vi kollektivt, för det ska man ju göra. Som du ser har vi jättroligt. Du ser min Agnes, min Julia, den stilige västgötaspetsen Sverker och min husse i min kollektiva bil.

Var det inte till Linköpings C som jag skulle igår, så säg? Vem var där om inte min Agnes och min Julia. Då Tranås station har reducerats till en byggnad man kan skåda om man sitter i ett passerande tåg, så hämtade vi de båda flickorna med min kollektiva bil.

Fast vi åkte inte raka vägen hem, utan vi tog omvägen till pizzerian. Det var bra, för pizzor har kanter. Jag brukar få pizzakanter. Jag fick pizzakanter. Det är så det ska vara.
Min Agnes bakade en kladdig chokladkaka. Jag får inte äta choklad, men den var god. Jag skötte nämligen fördisken, som var ganska riklig. Dagens ungdomar är bortskämda och äter slarvigt. Det är bra.
Idag har vi alla fyra ätit frukost. Smörgås med leverpastej ska man inte förakta. Jag åt förstås först frukost med min dyra specialmat, som jag har numera.
Som du kan se på sista bilden har vi ett riktigt busväder idag. Trots det ska vi trotsa vädergudarna och ge oss ut och åka. Loppmarknader lockar flickor.
Jag klarar mig utan shopping, fast det är synd om mig ändå.

Hej så länge
Sverker

Leg. värd

FRUKOST Min Agnes vet att hundar, särskilt Sverker, mår bra av att få lite extra frukost vid bordet. Det är alltid trevligt att ha henne hemma.

OVÄDER Värre väder än så här kan man knappast tänka sig. Det är modigt av farbröderna i båten att ge sig ut i bränningarna för att vittja nät. Fast det är så när man är fattig. Det måste finnas lite mat på bordet till den hungriga familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar