14 augusti 2014

Tips om hur du ska bli frisk

VAKTHÅLLNING Att vakta huset ingår i mina uppgifter och det är också en bra övning. Att stå still är en isometriskt ansträngande träning. Samtidigt gäller det att skärpa hjärnan, för att se varje liten rörelse som bör skällas på.

Nu efter min synnerligen svåra operation, vill jag gärna dela med mig av min kunskap hur man ska bli frisk. Naturmedicin gick jag igenom igår. Idag handlar det mer om olika aktiviteter.

För att behålla spänsten i såväl hjärna som kropp är det viktigt med aktiviteter. Då jag är en expert på hur man ska konvalescenta sig, vill jag gärna dela med mig av mina kunskaper. Jag funderar på att starta Sverkers Friskvårdscenter, för att kunna ta del av andras pengar.
Dock nöjer jag mig idag med att ge lite bildtips. Gå du ut och sammaledes. Lägg märke till att mina övningar är extrasvåra, då de utförs med fåntratt.
Trots att min konvalescentnig bringar mig min hälsa åter, vill jag med skärpa understryka, att det fortfarande är synd om mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. friskvårdsexpert

AVSLAPPNING Att ligga på golvet och sova, kan bara se slött ut. Så är naturligtvis inte fallet. Det är viktigt med avslappningsövningar för att få bort spänningar och frigöra såväl kropp som själ.

FJÄRILAR Bra träning för ögonen. De sitter still ett tag, men rätt vad det är fladdrar de iväg till ett annat ställe. Då gäller det att ha snabba ögonrörelser. Med fåntratt över huvudet blir det ännu svårare, särskilt som den här lilla gynnaren inte ens hade 16 millimeter i spännvidd.

STÅÖVNING Att stå framför ett gammalt skåp och se stilig ut är inte det lättaste, särskilt om du har en tratt på dig. Jag tycker nog jag lyckas ganska bra.

ÖVERVAKNING Att vakta min robotklippare The Stig när han forsar fram i trädgården hör till det svåraste som finns. Ibland byter han gräsmatta och då får jag gå kanske förflytta mig tre meter. Sen får man se upp så man inte blir överkörd heller. Han saknar helt trafikvett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar