12 augusti 2014

Inbrottstjuv i Mantorp avslöjas på bild

NÖDVÄNDIGT Det är tillräckligt nödvändigt att ha en västgötaspets som kan övervaka matlagningen. Jag kan bara hjälpa min Per när jag är på besök. Men det är absolut nödvändigt att ha en rejäl vakthund (=en västgötaspets), för att hindra att tjuvar äter upp Lucys mat.

Jag skulle gärna flytta till min Per, om det inte var så att jag hade min husse att ta hand om. Men Per behöver en västgötaspets som kan hindra oinbjudna gäster från att ta sig in i hans hus. Visserligen är huset späckat med larm, men inkräktaren tar sig in när min Per är hemma.

Det är inte roligt vare sig för min Per eller min för stackars Lucy, att bli utsatta för en bandits intrång i deras hem. Även jag känner mig kränkt, eftersom jag känner ett ansvar för bägge.
Nu är det så att Mantorp bebos av tjuvaktiga katter. Jag vill då särskilt framhålla den bandit som jag idag, efter viss tvekan, har valt att publicera på bild. Det var nämligen så att tjuven och inkräktaren fastnade på ett minneskort i min Pers kamera.
Denna bandit har fräckheten att smyga sig in i Pers och Lucys hus, gå ut i köket och äta av Lucys mat (det är bara jag och Lucy som får göra det) och sedan helt fräckt gå och lägga sig och smälta maten. Detta hemska brott gjordes under tiden som min Lucy tog en middagslur och därför inte vaktade sin mat.
Nej, det säger jag bara, hade min Per och min Lucy haft en västgötaspets, då hade den katten inte släppts in i huset. Vi västgötaspetsar är på vår vakt. Jag har jagat upp många katter i höga träd!
Tänk att jag ska behöva oroa mig för sådant här, nyopererad som jag är. Det gör att det blir extra synd om mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. vakthund

SPANING Ser du det fula trynet längst ner i dörröppningen? Det är den röda banditen i Mantorp som spanar om kusten är klar för att begå brott.

SOVER Min Per städade och satte upp stolarna på matbordet. Lucy såg genast ett bra ställe för att ta sin middagslur. När hon ligger där och sover, så smyger sig den röda banditen in och stjäl av hennes mat.

INBROTT Jag drar mig inte för att hänga ut denna inbrottstjuv på bild. Du ser själv hur han bereder sig tillträde in i Pers och Lucys hus. Sådana banditer finns i Mantorp.

FRÄCK Efter den röda bantiden har försett sig med Lucys mat, har banditen fräckheten att lägga sig och smälta maten på golvet vid fåtöljen som min Per köpte åt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar