13 augusti 2014

Naturmedicinen gjorde mig frisk

PIGG Jag har visserligen fåntratten på mig, men trots det känner jag mig pigg och frisk. Men det betyder inte att det fortfarande är synd om mig.

Efter jag blev frigiven från djursjukhuset, har jag ätit massa piller, och jag har tagit även flytande medicin. Men det var inte de som gjorde att jag återvann min hälsa. Det var naturmedicinen.

Det må vara hur som helst med modern medicin, men botar gör den inte. Nej, för att bli riktigt frisk krävs det naturmedicin. Medicin från naturen som är prövad i tusentals år av lärda män i österlandet.
Den bästa naturmedicinen, som hjälper mot allt, är köttbullar, korv och skinka. Det är vad jag har blivit frisk av. De piller och den flytande äckliga soppan som jag tvingades ta, har snarare fördröjd mitt tillfrisknande.
Hur vet Sverker det, kanske du frågar dig. Svaret är enkelt. I början när jag tvingades i mina mediciner hade jag ont och var trött. Nu när jag har slutat med alla utom en, så känner jag mig så mycket bättre. Så, nu har jag bevisat det. Du kan se vilaka mediciner jag fick.
Hoppas nu bara att jag får naturmedicinen i förebyggande syfte i fortsättningen. Jag tycker mig märka att det har avtaget med tilldelningen. Och: det är väldigt synd om mig.

Hej så länge
Sverker

Leg. naturdoktor

TRADOLAN Ett morfinliknande läkemedel som främst används mot smärta. Man får inte köra bil heller, efter att ha tagit en tablett. Jag tog tre om dagen. Fast jag tänkte inte köra bil. Köttbullar, korv och skinka är bättre.

METACAM Lindring av inflammation och smärta. Kan säkert ersättas med en huvudvärkstablett. Kanske. Köttbullar, korv och skinka är bättre.

VETRIMOXIN Penicillin för hundar ungefär. Sägs vara bra mot infektioner här och där. Köttbullar, korv och skinka är bättre.

NATURMEDICIN Detta är naturens egen läkande kraft. Du ser naturläkemedlen på min vanliga mat. I just detta fall är det köttbullar och skinka. Men korv i alla former har också en läkande kraft.

4 kommentarer:

 1. Självklart är det korv, köttbullar och skinka som har gjort att Din situation förbättrats radikalt. Bara nu inte husse får för sig att snåla in på dessa viktiga ingredienser i kosten. Det är ju fortfarande synd om Dig. Jag tror säkert att husse stoppar i sig både det ena och andra av godsaker för att må bra, så då skall inte världens smartaste västgötaspets (även kallad Sverker) undanhållas detta./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min åsikt. Jag ska framföra till husse att det är en stark folkopinion att jag ska fortsätta med rejäla doser av naturmedicin varje dag.

   Radera
 2. Har hört att leverpastej ska vara väldigt välgörande och läkande naturmedicin! Be husse fixa hem det också! /Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag också härt, och jag har en viss erfarenhet också.

   Radera